IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 май

11 май 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Началото на деня в никакъв случай няма да подсказва за поредица тревожни събития, които предстоят в по-късните часове. Възможно е да загубите, забравите или от разсеяност да пропуснете нещо важно при това, повече от веднъж. Единственото, което ви е нужно, за да овладеете ситуацията е да запазите спокойствие.

Телец

Новолунието ще е във вашия знак днес. Ревизирайте приоритетите още веднъж, отделете главното от второстепенното. Ако успеете да си наложите равномерен ритъм на работа ще постигнете двоен ефект: ще довършите започнатото и ще си осигурите време за някое от любимите си развлечения.

Близнаци

Обмисляйки стартирането на нови проекти се постарайте да оцените реално собствените си възможности и предстоящите рискове. Успешно ще се справите с уреждането както на материални и финансови, така и на лични въпроси, ако не подхождате към тях користно.

Рак

С каквото и да се заемете, правете го така, че да не се срамувате от себе си. Не стигайте до крайности, управлявайки финансите си. Не икономисвайте от дребни разходи, отнасящи се до сигурността на живота и не пилейте средства, залагайки на бъдещи печалби.

Лъв

Не са изключени остри спорове между вас и партньорите, колегите ви по повод разпределение на печалби или несправедливо заплащане на свършена работа. Преценявайте внимателно изказванията си. Търсете баланс между своите и чуждите интереси. Няма да ви е приятно, ако окончателно прекратите близките си отношения с някого заради пари.

Дева

С приятни или полезни новини ще започне денят. А може би и с двете. Ще променят гледната ви точка спрямо предишни случки или текущи процеси. Ще разберете смисъла им към момента и ще си представите съвсем ясно ефекта им в бъдеще.

Везни

Намалете контактите. Ограничете разговорите с колегите само до обсъждане на служебни въпроси. Що се отнася до роднините, общувайте само с най-близките от тях, чието присъствие е неизбежно. Енергетиката ви е нестабилна и дори минимално нервно напрежение може да ви извади от строя.

Скорпион

Преглеждайте подробно и прецизно документите, с които работите, особено ако се налага и да ги подписвате. Техническа грешка, която може и да е умишлена, не само ще ви вкара в заблуда, но може да причини финансови загуби и лични неприятности.

Стрелец

Ако сте си наумили да купувате скъпи вещи за дълготрайна употреба, преглеждайте внимателно външния им вид за скрити дефекти. Проверете дали всички съпровождащи документи и гаранционни карти са в наличност. За предпочитане е да направите избора си по интернет с изгодни за вас финансови условия за връщане, в случай, че се наложи.

Козирог

В каквато и ситуация да се окажете, не разчитайте на първите си очевидни впечатления и не бързайте да изразявате мнението си импулсивно. Както причините, така и следствието от обстоятелствата, в които се намирате, ще се окажат много по-дълбоки и много по-продължителни отколкото си представяте.

Водолей

Преценете много внимателно дали да дадете назаем малка парична сума на приятел и дали да уговорите срокове за връщане или не. За вас сумата може да не представлява проблем, но заради въпросната „дреболия“ не е изключено завинаги да развалите отношенията си с човека, на когото добронамерено сте помогнали.

Риби

По време на служебна дискусия темата на обсъждане изведнъж може да се прехвърли от текущия служебен въпрос към поведението на колега. Не позволявайте да ви въвличат в подобна интрига. Каквато и позиция да заемете, винаги ще има някой недоволен и в крайна сметка, негативите ще се изсипят върху вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари