IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

25 май 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 25 – 31 май

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 25 – 31 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Предстои интензивен и наситен с ангажименти период. Ще са ви нужни повече сили и старание от обикновено. Задачите ще се увеличават с шеметна скорост, а работоспособността ви осезателно ще намалява. Ориентирайте вниманието си в две посоки. Към равномерно разпределяне на силите и към поддържане на подходяща за вашето здравословно състояние и предпочитания двигателна активност. Синхронизирайте интелектуалните с физическите занимания и избягвайте намесата в конфликтни ситуации, особено пък в ролята на арбитър. Придържайте се към първоначалните си планове и се допитвайте до мнението на близките, ако се налага да се справяте с изненади.

Телец

Твърдението, че „денят си личи още от сутринта“ този път ще е валидно за седмицата. Какъвто ви е понеделникът, такава ще е и цялата седмица. Ако действате подредено, последователно и обмислено не би трябвало да имате никакви проблеми нито в професионален, нито в личен план. Освен това, преди Лунното затъмнение е желателно да се ориентирате към самостоятелна работа. Екипната да оставите за следващите дни. Дори да има някакви проблеми и разногласия в колектива, със сигурност ще се намерят начини за преодоляването им.

Близнаци

Дълбоко заложеният във вас стремеж към разнообразие понякога ви подтиква да рискувате непремерено и да се поддавате на изкушения. В края на седмицата Меркурий, който е ваш управител и в момента е в знака ви, ще премине в ретроградно движение. Спазвайте правилата, придържайте се към истината и не се опитвайте да хитрувате. Всяко отклонение от установените норми рано или късно ще причини сериозни проблеми, които може да са съпроводени и с материални загуби. Не обсъждайте тайните, които ви споделят. Бъдете внимателни по време на пътуване и особено ако шофирате.

Рак

Ако се налага да общувате с нови хора и да уреждате лични отношения, то направете го преди Лунното затъмнение. Въздържайте се от резки и необмислени решения, които биха рефлектирали върху финансовото ви положение. Не е нужно да правите покупки, в чиято необходимост не сте абсолютно убедени. Още повече пък под нечие внушение или подтикнати от моментни емоции. Ще се окажат не само ненужни, а може би и некачествени. Малко преди и по време на затъмнението е възможно да разкриете измама, интрига, която се плете зад гърба ви или да попаднете на информация, която от доста време издирвате.

Лъв

Настроението ви ще е доста нестабилно. Тонусът ви също няма да е в най-устойчивото си състояние, така че във ваш интерес е да се грижите старателно за себе си. Може да звучи егоистично, но останете колкото е възможно по-дълго в зоната на собствения си комфорт. Не се ядосвайте за глупости и не разпилявайте силите си „на вятъра“. Избягвайте да участвате в публични мероприятия и да ходите на места, където има струпване на много хора. Дори шумът сам по себе си ще намали работоспособността ви. Ако нещо ви принуди да промените плановете си, направете го обмислено, за да възстановите обичайния си ритъм в първия възможен удобен момент.

Дева

Преживяванията ще са разнообразни като в някои дни неприятните ще са преобладаващи. Една от силните ви страни е, че съумявате да реагирате разумно на провокациите и по този начин да си спестите допълнителни тревоги. Не надценявайте силите и възможностите си. Избягвайте дейностите, за които не ви достигат знания или опит и има опасност да не спазите уговорените срокове. Прословутата ви скромност обикновено ви печели приятели, които винаги са готови да ви съдействат. Факт, който ще ви е изключително полезен през втората половина на седмицата.

Везни

Прегледайте задачите си и се ориентирайте преимуществено към онези, които са свързани с екипно участие. През първите няколко дни на седмицата не е желателно да пътувате, както и да купувате скъпи вещи. Интересното е, че ако в професионалните занимания е за предпочитане да сте част от колектива, то с организацията на личните въпроси ще се справите по-добре самостоятелно. Не се лишавайте от спорт и физически натоварвания, но и не прекалявайте с интензитета им. Романтичните преживявания ще са основният източник на ентусиазъм. За сметка на това, финансовото положение ще е леко нестабилно, но ако се въздържате от прояви на разточителност, ще се справите.

Скорпион

Преживяванията ще са леко странни и на моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Несполуките ще са повече от обикновено, но от друга страна през първите няколко дни на седмицата може да получите финансови постъпления, които са ви дължими, отдавна ви ги обещават и до този момент изплащането им няколко пъти е отлагано. Приемайте затрудненията като естествен елемент от действителността и за да се справите с тях, разчитайте на логиката, а не на интуицията си. В повечето случаи те ще са логично следствие от предишни пропуски или от нечия грешка, която ще се наложи вие да коригирате, независимо дали ви се иска или не. Интензивната рутинна работа ще ви принуди да изоставите за известно време реализацията на творческите си замисли. Отлагането ще се окаже полезно. Ще ви осигури време за избистряне на концепциите.

Стрелец

Постарайте се да довършите всички изостанали или изоставени по някаква причина проекти преди пълнолунието, което ще е съпроводено и с Лунно затъмнение във вашия знак. Задълженията ви ще са повече от обичайните, но пък и тонусът ви ще е достатъчно стабилен, за да си свършите работата в обещаните срок и качество. Оптималният за вас вариант ще е да редувате интелектуални с физически занимания и така ще запазите еднакво нивото на работоспособността си за целия период. Преживяванията ще са ярки, позитивни и често ще ви връщат в спомените. Добрите резултати ще рикошират и върху финансовото ви състояние в края на седмицата.

Козирог

В последната седмица от месеца може би е време да намалите малко темпото. Да дадете предимство на личния живот пред професионалния. Семейството и близките също имат нужда от вас. Ако от месеци не сте посещавали по-възрастните си роднини, направете го, със сигурност им липсвате. Малко време за интелектуални развлечения или пък леки спортни занимания в лоното на природата съвсем няма да ви навреди. На лице са и предпоставки за създаване на нови запознанства, които може да се превърнат в дълготрайна и стабилна връзка със щастлив завършек, особено за несемейните представители на вашия знак.

Водолей

Съобразете се с факта, че през тази седмица ще е изключително трудно да „носите две дини под една мишница“. Избирайте по едно занимание, реализирайте го последователно и докрай. Ако се насочвате към професионалните задължения, значи трябва да вложите максималното си старание в тях. Ако пък решите да отделите време за домашните задължения, не се отказвайте докато не получите резултата, на който се надявате. И понеже сте изключително услужливи, съпричастни, то голяма част от познатите ви имат навика да се възползват от тези ваши качества и да ви натоварват с грижите си. Опитайте се през тази седмица да ограничите влиянието им, което би могло да се отрази негативно най-вече върху любовните ви отношения.

Риби

Ще ви е много полезно, ако се възползвате от сензитивността си и търсите различни гледни точки за случващото се около вас. Заключенията ви не само ще са много интересни, но и ще ви подскажат как да се освободите от присъствието на хора, чиято основна цел е да ви използват. Ще разберете кой е злоупотребил с доверието ви и кой се опитва да ви въвлича в нечистоплътни интриги. Единственото, което ще се изисква от вас е да сте наблюдателни, предпазливи и да разчитате само на себе си. В края на седмицата е възможно да ви възложат допълнителна работа, за която незабавно ще получите и допълнително заплащане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари