IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

7 юни 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 7 – 13 юни

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 7 – 13 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Една от най-важните ви задачи през тази седмица е да овладеете емоциите, особено по време на Слънчевото затъмнение. Стари разправии, спомени за неприятни случки, обидни реплики, разменени преди време, може отново да се „съживят“ като птицата феникс, излитаща от пепелта. Не се поддавайте на изкушението да възкресявате сенките на миналото. Придържайте се към обичайния си ритъм, занимания и предпочитания и със сигурност ще има с какво да се похвалите в края на периода.

Телец

Няма как да се игнорира влиянието на такова астрономическо събитие като Слънчевото затъмнение, което ще се случи през тази седмица. На представителите на вашия знак то ще се отрази в две направления: местоположение и лични отношения. Особено внимателни трябва да бъдат онези, чиято работа е свързана с ежедневно пътуване, промяна на географските координати и придвижване на средни и дълги разстояния. За разлика от друг път, през тази седмица може да усетят пристъпи на неразположение. В личен план ще се случат промени, които ще ви подскажат, че е време да преосмислите и преподредите връзките си.

Близнаци

Периодът ще е доста особен, защото Слънчевото затъмнение ще се случи именно във вашия знак. Със сигурност ще се наложи да се справите с някои затруднения. Ще са свързани предимно с бизнеса и професионалните ви занимания. Ще избегнете драматичните последствия, ако реагирате своевременно и разумно, което от своя страна ще ви спести материални или финансови загуби. Търсете баланс между работа и почивка, за да си осигурите стабилен тонус през целия период.

Рак

Мислете за последиците от действията си в дългосрочен аспект. Успехите ви почти изцяло ще са свързани с умението да общувате, да създавате контакти и най-вече да преценявате правилно важността им. С колегите, приятелите и други хора от обичайното ви обкръжение е желателно да сте искрени и непосредствени. Изказвайте мислите и чувствата си такива, каквито са, но без идеята да ги натрапвате на събеседниците си. Една от най-важните ви задачи ще е търсенето и намирането на компромисни решения. Роднините и любимият човек може да се опитат да влияят на решенията ви. Обяснете им позицията си без да се стига до повишаване на напрежението.

Лъв

Като се има предвид, че Слънцето е вашият управител и че през тази седмица предстои затъмнение, би трябвало да се очаква, че ще настъпят сериозни промени в живота ви. Рано е да се каже дали ще ви харесат или не. Много е възможно в началото да не сте особено доволни от преживелиците, но в последствие да установите, че напълно съвпадат с твърдението: „всяко зло – за добро“. Вие обичайно сте доста суетни. Колкото по-рядко показвате това свое качество, толкова по-уравновесени ще са отношенията ви с близките. На моменти може да ви връхлитат мрачни мисли, но в края на седмицата ще възстановите ведрото си настроение.

Дева

Ограничете контактите в началото на седмицата преди Слънчевото затъмнение. Ако околните непрекъснато ви натоварват с грижите си, тонусът ви непрекъснато ще спада, имунната ви система ще отслабва и е възможно да усетите физическо неразположение без видима причина. През втората половина на седмицата професионалната заетост ще се повишава. Паметта и интуицията ви обаче ще са в синхрон и ще се справите с обичайната си прецизност. Не бъдете прекалено взискателни към близките си и не се опитвайте да контролирате непрекъснато действията и решенията им. Ще ви се противопоставят и ще се стигне до открити конфликти.

Везни

Най-сериозните и отговорните ви ангажименти ще са свързани с обучение. Ще усвоите нови знания и умения не само чрез участие в различни специализирани форуми като семинари, онлайн дискусии, професионални дебати, обмяна на опит. Обстоятелствата на моменти ще ви подсказват, че е крайно необходимо самостоятелно да издирвате, анализирате и разбирате публикувана информация, която ще улесни и ускори работата ви. В края на периода ясно ще осъзнаете промените, които са настъпили в начина ви на мислене и в организацията на ежедневието като цяло. Оценката ви за преживени вече събития ще е коренно различна, което ще се отрази и на подхода ви спрямо тях.

Скорпион

Специфична характеристика за представителите на вашия знак е, че дълбоко в себе си сте изключително ревниви и сте в състояние мазохистично да се самоизяждате заради собствените си недоказани съмнения. В дните преди Слънчевото затъмнение е много вероятно да ви изпълнят точно такива неоснователни съмнения и да „почернят“ спокойните отношения с любимите хора. Логично възниква въпросът: как да се спасите от тях, как да ги прогоните? Много лесно! Осигурете си заетост. Не стойте без работа. Колкото сте по-ангажирани, толкова по-малко мрачни мисли ще нахлуват в съзнанието ви и толкова ще е по-малка вероятността да си създадете проблеми от типа „буря в чаша с вода“. Ако сте довършили всичките си текущи задължения, то прегледайте онези, които преди време са ви затруднили или не сте вложили особено старание в изпълнението им. Със сигурност ще откриете, че има какво да се коригира.

Стрелец

Звучи странно, но негативното влияние на Слънчевото затъмнение ще засегне най-малко представителите на вашия знак. Тонусът и творческият ви капацитет ще са сравнително стабилни. Почти няма дейност, с която не бихте могли да се справите, дори и да не сте я практикували към момента. С каквото и да се заемете, подхождайте дисциплинирано и отговорно, особено ако работата ви е екипна. Важно е какво впечатление ще създадете у останалите членове на колектива. Загубите ли доверието и уважението им, много трудно ще го възстановите.

Козирог

В началото на седмицата е много възможно самите вие или някой друг да открие грешки, които сте допуснали преди време. Не се самообвинявайте и не позволявайте на лошото настроение да ви обвие в коварната си паяжина точно преди Слънчевото затъмнение. Придържайте се към максимата, че всичко е поправимо и комбинирайте текущите задължения с предишните подобрения. Ще довършите всичко набелязано и ще се убедите в нивото на собствените си възможности. Колкото и да са динамични събитията, не нарушавайте обичайния си ритъм. В края на седмицата ще е полезно да смените обстановката и да си организирате някакво пътешествие.

Водолей

Ще попадате в различни „странни“ ситуации доста по-често от обикновено. На моменти ще ви е трудно да се ориентирате или пък ще оставате с впечатлението, че целият свят е против вас. Не е така и най-лесният начин да си помогнете е да не си внушавате несъществуващи проблеми. Самостоятелните действия и решения ще са далеч по-ефикасни от онези, с които са ангажирани близките ви или колеги. Както на работното място, така и у дома част от казусите ще са заплетени и мъгляви. Ако не ви хрумва ясна окончателна визия за проектите върху които работите, то опитайте да си изградите частична представа и да постигате концепцията си поетапно.

Риби

Помислете дали нямате някакви изостанали ремонти и разни битови задачи у дома, които непрекъснато пропускате поради липса на време. Ако се налага, сгъстете малко програмата, но ги довършете преди Слънчевото затъмнение. Обсъждайте намеренията си с близките и се съобразявайте с мнението им. Всичко, направено заедно, ще надмине очакванията ви, защото ще отговаря на изискванията на участниците и лично ще ги ангажира с качеството на работа. В края на седмицата намалете темпото. Отделете „зърното от плявата“ и се занимавайте само с неотложни практически дейности. Помислете за неяснотите в личните отношения, намерете начин да ги обсъдите. Направете го сред природата, в подходяща романтична обстановка. Ефектът ще е две в едно – ще стабилизирате доверието между вас и любимия човек и ще освободите собственото си съзнание от неоснователни страхове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари