IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 юни

8 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обмисляйте много внимателно изказванията си. Не се учудвайте, ако двама или повече души ви зададат един и същ въпрос. Интересното е, че дори да им дадете еднакъв отговор, някои от тях ще го възприемат като положителен, а други – като отрицателен. Ако въпросните хора се познават помежду си, ситуацията може да стане доста комплицирана.

Телец

Предстоят изненади в професионалната сфера. Не е изключено да ви възложат задача, която би повишила приходите, но след известно време да навреди на позициите ви. Преценете дългосрочния ефект преди да дадете утвърдителен отговор.

Близнаци

Не купувайте нищо под влияние на реклами, презентации и промоции. Взимайки една стока ще се увлечете така, че за минути ще стопите целия си седмичен бюджет, след което не само ще имате семейни неприятности, но и финансови „пробойни“.

Рак

С непредвидени материални придобивки може да ви изненадат днес. Не се знае дали ще е някаква дребна награда от шефа за предишни постижения, мил подарък от приятел, предпочитано ястие, приготвено от любимия човек или малка печалба от моментна лотария, но каквото и да е ще ви зарадва и ще ви напомни, че късметът съвсем не ви е изоставил.

Лъв

Четете и анализирайте внимателно всички документи, под които имате намерение да поставите подписа си. Дори те да са поднесени от хора, на които имате доверие. Подценяването на задължителните процедури ще се върне при вас като бумеранг, носещ със себе си сериозни вреди.

Дева

Не се „връзвайте“ на горещите молби на колега да поемете част от работата или да довършите заедно проект, който вече е започнат, но нямате отношение към текущите резултати. Бъдете нащрек. Може да се окаже добре обмислен вариант да ви злепоставят.

Везни

Отделете време за едно от най-досадните домашни и битови задължения. Подредете шкафовете, чекмеджетата, гардеробите. Ще откриете куп вещи, които отдавна не употребявате, но за някой друг биха били полезни. Използвайте възможностите на интернет, за да ги продадете или подарите. По време на ретрограден Меркурий този тип сделки не носи почти никакъв риск.

Скорпион

Не са изключени парични постъпления, на които не се надявате. Неправилно взети преди време глоби, превишени плащания или друг вид грешно удържана сума, която подлежи на връщане. Не бързайте да я ползвате за дреболии, които случайно са привлекли вниманието ви. Скоро ще ви потрябва за удовлетворяване на някой от основните ви интереси.

Стрелец

Контактите с околните ще са доста трудни. Почти непрекъснато ще имате усещането, че говорите на различни езици. Ако не е абсолютно наложително да обсъждате важни теми с дългосрочен ефект, то по-добре е да отложите дискусиите за друг ден.

Козирог

Старателно преглеждайте съобщенията, пристигащи от финансови институции. Ако не сте ползвали услугите им и нямате ангажименти за погасяване, елиминирайте ги своевременно. Ако са свързани с промени по банковите ви сметки, реагирайте незабавно и лично. Може да е уведомление за измама.

Водолей

Въздържайте се от разходи за едри и скъпи предмети като мебели, битова техника, произведения на изкуството. Качеството няма да отговаря на цената, а условията за рекламация ще се окажат неблагоприятни.

Риби

Ако имате намерение да започвате нов бизнес или да участвате в изработването на нов проект, то днес ограничете действията си само до проучване на информация и подготовка на процеса. Не споделяйте и не обсъждайте замислите си. Ситуацията сама по себе си ще ви подскаже заслужава ли си да влагате усилия или не.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари