IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 юни

18 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се отказвайте от възможността да направите нещо ново, с което не сте се занимавали до момента. Първите резултати може и да не удовлетворят очакванията ви, но ще е крачка напред в личностното ви развитие. А може би и приложим вариант да подобрите съществуващи вече постижения.

Телец

В процеса на текущата си работа ще попаднете на сериозни грешки на колега. Съобщете находката си под формата на шега и ако условията ви позволяват, помогнете за отстраняването на пропуските. Така хем колегата ви няма да се обиди, хем пък ще подобрите отношенията си заради оказаната помощ.

Близнаци

Част от преживелиците ви днес ще са не само нелогични, но и ще е трудно да установите причинно-следствената връзка между тях. Може да предизвикат силно чувство на тревога и несигурност. Повикайте на помощ спомените си. Ще ви подсетят, че стар приятел има подобен опит и е достатъчно да поговорите, за да се успокоите.

Рак

Независимо от типичното ви старание и хъс за работа е по-добре да не си правите твърде амбициозни планове. Преди да се заемете с каквото и да било, хвърлете още един поглед на довършените занимания. Най-вероятно ще забележите детайли, подлежащи на усъвършенстване. Не ги пренебрегвайте.

Лъв

Въздържайте се от остри и критични забележки спрямо хората от обичайното си обкръжение. Те със сигурност не са идеални, но и вие си имате „трески за дялане“. Проявената благосклонност не само ще ви осигури нови приятели, но и ще разколебае враговете ви.

Дева

При уреждане на въпрос, изискващ съдействието на държавната администрация, случайно ще попаднете на стар познат, с когото не поддържате активна връзка, но и не сте прекратили окончателно контактите си. Необходимостта да изразите благодарността си ще е убедителен повод да възстановите отношенията. Не се изкушавайте да промените характера им и да скъсите прекалено дистанцията.

Везни

Бъдете особено предпазливи и наблюдателни по повод всякакви финансови операции, включително най-обикновени разплащания в магазин. Съществуват предпоставки за измама или неволна грешка, при която да претърпите загуби. Ако реагирате своевременно, бихте могли да ги предотвратите.

Скорпион

Не обръщайте внимание на съобщения, които ви предават „на ухо“ и при обещание да „пазите тайна“. Най-вероятно ще се окажат сериозно преувеличени, целящи да ви разтревожат или да ви въвлекат в интрига. Прословутата ви мнителност ще се окаже особено полезна в конкретния случай.

Стрелец

Ако останете с впечатлението, че част от хората от обичайното ви обкръжение сутринта вместо ароматното си кафе са изпили чаша оцет, дистанцирайте се своевременно. Не изслушвайте оплакванията им и не им позволявайте да ви прехвърлят лошото си настроение. Споделяйки грижите си, те ще се освободят от тях, а вие ще ходите тъжни и унили през останалата част от деня.

Козирог

Една от важните ви задачи днес е да си създадете точна схема на работа и да я следвате стриктно. Всяко отклонение ще се отрази не само на количеството, но и на качеството на извършената от вас дейност. Никак няма да ви е приятно, ако вечерта установите, че половината набелязани задачи се нуждаят от доработка.

Водолей

Необходимостта да предприемете кратко пътуване ще осуети изпълнението на част от замислите ви. С по-лесните може да опитате да се справите и пътьом, но със сложните се заемете, когато сте на собствена територия. Както знаете: „у дома и стените помагат“.

Риби

Редувайте физическите занимания с интелектуални. Ще установите, че за днешния ден това е най-добрата почивка. Не реагирайте на предизвикателства, целящи да навредят на авторитета и позициите ви. Ще се окаже излишно губене на време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари