IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво ви очаква?

28 юни 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 28 юни - 4 юли

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 28 юни – 4 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Завършвате единия месец и започвате другия. Странен и доста динамичен период. През първите няколко дни напрежението ще се повишава бавно, но устойчиво. Динамичният ритъм може да „извади от релси“ дори най-устойчивите представители на вашия знак. След сряда обстановката ще е по-спокойна, но често ще се налага да избирате между личните и обществените задължения. Подреждайте програмата си както искате, но не се опитвайте да „седите на два стола едновременно“. Ефектът няма да ви хареса.

Телец

Краят на месеца съвпада с началото на седмицата и събитията ще са противоречиви. Финансовото ви състояние ще е пряко свързано със свършената работа. Обръщайте внимание на детайлите и не позволявайте на околните да ви отклоняват от основните задължения. Не се лишавайте от развлечения, но се опитайте да си ги създадете у дома, в компанията на близките си. Ако се налага да помагате на близки роднини и проблемът им не е спешен, то занимайте се с тях в края на седмицата.

Близнаци

Лесно правите графици, но трудно ги следвате. Лесно обещавате, но трудно изпълнявате. И през тази седмица, ако продължавате да допускате същите грешки (и то по няколко пъти), определено ще си имате неприятности, при това по-сериозни, отколкото си представяте. Заемайте се само със задачи, с които сте сигурни, че можете да се справите. Не харчете безразборно и не се опитвайте да прехвърлите вината за собствените си пропуски „от болната глава – на здравата“. Синхронизирайте мислите и чувствата си, ако не искате да развалите отношенията с най-близките си хора.

Рак

Няма да имате никакви неприятности през тези седмица, освен онези които сами не си направите. Опитайте се да поддържате спокойни и дружелюбни отношения с хората около себе си. Бъдете искрени и прями. Ако ви е нужна помощ – споделете, помолете и ще получите. Мълчанието не винаги е злато. Не очаквайте, че някой е длъжен да гадае мислите ви и, като не ги разгадае, дълго и протяжно да се цупите. Във ваш интерес е да сте по-общителни и сговорчиви, да не оставате дълго време сами със себе си, освен ако здравословното ви състояние не го изисква. Новостите, във вид на преживявания или информация, ще са повече от интересни.

Лъв

Всеки има своята „тъмна страна“, която може да промени само и единствено с лично решение. Оставете интуицията да ви води по пътя към преодоляване на недостатъците ви. Започнете да работите върху себе си още с първите дни на новия месец. Неутрализирайте вредните навици бавно, но устойчиво. Направите ли го, ще има с какво да се поздравите, когато Слънцето навлезе във ваши знак. Един от факторите за напредък е да се ориентирате в обстановката, което означава, че трябва да наблюдавате внимателно събитията. В моментите на неуспех не търсете виновни, а вариант за изход от въпросната ситуация.

Дева

Преживяванията ще са нееднозначни. Ще се наложи да редувате обичайните рутинни задължения с нови и непознати. Вторите може да ви създадат усещане за несигурност и тревога, но ако ги възприемете като възможност за самоусъвършенстване, ще се мобилизирате и със сигурност ще се справите с обичайната си прецизност. Важното в случая е да не се отказвате и да не оставяте започнатото до „под кривата круша“, за да не навредите нито на авторитета, нито на приходите си. Що се отнася до личните отношения, въздържайте се от прояви на неоснователна ревност.

Везни

Представителите на вашия знак са привлекателни, дипломатични и умеят да печелят всеобщото внимание. Един от неприятните ви навици, обаче е, ловко да прехвърляте задълженията си на околните и при това го правите по толкова мил и естествен начин, че те разбират какво се е случило чак след като свършат работата. Въздържайте се от подобни прояви през тази седмица, ако не искате да имате неприятности с шефовете си. Достатъчно е някой от колегите ви да „подшушне“, че се стремите към лидерски позиции и да загубите спечеленото с толкова усилия доверие. Не е във ваш интерес да прилагате подобна тактика.

Скорпион

Не е особено окуражаващо, но ще се наложи да се справи с някои неприятности през тази седмица. Избягвайте случайните контакти до колкото е възможно. Основно те ще са източник на отрицателни емоции и допълнително напрежение. Бъдете такива, каквито сте – безкрайно услужливи и чистосърдечни. Откровеността ви наистина понякога леко преминава границите на добрия тон, но пък така ще си спестите главоболия, предизвикани от неразбиране. Не е нужно да променяте подхода си, само за да се харесате на някого. Искрената неприязън е за предпочитане пред фалшивата любов. Наричайте проблемите си с истинските им имена. Със сигурност ще спечелите привърженици, които с радост ще ви помогнат.

Стрелец

На вас разнообразието ви допада и през тази седмица едва ли ще има от какво да се оплачете. Преживяванията ще са повече отколкото очаквате. Мисълта ви ще работи буквално „на бързи обороти“. Имайте готовност да записвате хрумванията си, защото няма да можете да реализирате всичко едновременно. Желанието ви пък да ориентирате силите си в няколко посоки може да предизвика недоволство и критики от останалите членове на екипа без значение дали става дума за изпълнение на професионалните или домашните ви задължения. Споделяйте новите си идеи, обсъждайте ги с хората, на които имате доверие, търсете начин да набавите липсващите ви знания. Обмененият опит рано или късно ще ви влезе в работа.

Козирог

Успехите ще ви следват буквално по петите. Стабилното съчетание на работоспособност, ентусиазъм и интуиция ще е „универсалният ключ, който ще ви отваря всички врати“. Сполучливата комбинация между свобода на действие и свобода на мисълта ще ви помогнат да излезете извън рамките на обичайното си ежедневие и да направите промени, които отдавна обмисляте, но все не са ви стигали или силите, или самоувереността. Този път напредъкът ви е гарантиран, действайте смело. Ще се освободите от страховете и ще стабилизирате позициите си.

Водолей

Няма да усетите кога ще свърши единият месец и ще започне другият. Дните ви ще се изнизват като зърна на броеница в ръцете на шаман. Часовете на интензивни контакти ще се редуват с такива на тишина и уединение. След моментите на напрегната работа ще разполагате с лично време за размисъл. Най-добрият ви помощник, въображението, ще ви подскаже как да се справите с най-сложните казуси. Придържайте се към предпочитания от вас начин на работа и не се сравнявайте с околните. Прекрасно знаете, че индивидуалността е една от най-силните ви страни.

Риби

Енергетиката ви ще е непоклатимо устойчива, ако си подбирате подходяща компания през тази седмица. С обичайните задължения няма да имате проблем, а за новите ще трябва да търсите информация или помощ. Наблюдавайте поведението на околните и се вслушвайте в изказванията им. Първоначално може да се не сетите как да използвате чутото и видяното, но наслагването на обстоятелствата ще ви подскаже как да „подредите пъзела“. Не е изключено да се наложи да предприемете непредвидено пътуване. В случай, че е възможно, не тръгвайте самостоятелно. Опитайте да си осигурите спътник, с когото се чувствате спокойни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари