IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които приемат половинката си за даденост

4 юли 2021 19 30

Телецът с времето спира да се старае, а Везните пък стават твърде капризни

Istock

Много хора са склонни да приемат половинката си за даденост. В такива случаи в началото връзката започва с обещания, чувствате се обичани и обожавани, изпитвате радост и еуфория. Знаете, че сте приоритет номер едно за своя партньор, който видимо полага усилия, за да поддържа любовта ви вълнуваща.
Но преди да се усетите, любимият човек започва да става мързелив в отношенията ви. Той очаква вие да градите всичките ви общи планове, иска да му бъдете на разположение винаги, забравя да ви казва, че ви обича, дразни ви се за щяло и нещяло...

Знаете ли, че зодията ви може да предскаже дали е вероятно да приемете романтичния си партньор за даденост с времето?

Ето и 5 зодии, които са най-склонни да го направят:

Телец

Хората от този знак обикновено са съвестни и разбрани, и ценят връзката си със своя партньор. Въпреки това, когато наистина се чувстват уредени и установени в стабилна, дългосрочна връзка, те са склонни да спрат да се стараят. Те сякаш забравят да полагат усилия в името на това да поддържат нещата в отношенията вълнуващи. Постепенно Телците започват да приемат половинката си за даденост и да очакват тя да се примирява и/или да изтърпява всичките им нервни изблици и промени в настроението.

Лъв

Ако сте Лъв, то възможно е да се чувствате като кралска особа и да смятате, че партньорът ви трябва да е благодарен на съдбата за дето изобщо ви е срещнал. Вие сте склонни да очаквате от него той да ви направи приоритет номер едно пред всичко останало в живота си, но не му го връщате в замяна. Искате партньорът ви да ви угажда по много начини и буквално да забрави, че има собствен живот. Всъщност след известно време вие дори спирате да се чувствате гузно, когато го обидите или ядосате. Просто чакате да му размине, без да му се извинявате.

Дева

Що се отнася до любовта, чувствата на Девата са невероятно стабилни. Сърцето на хората от този знак спира да търси, след като се установи с правилния човек. Девите сляпо вярват, че нищо не може да провали или промени връзката и любовта им с половинката. И в тази тяхна свръхувереност всъщност се крие най-голямата им грешка. Девите са склонни да правят само това, което смятат за правилно и да очакват партньорът им винаги да е съгласен с тях (или да се примирява с мнението им). Той постепенно става невидима страна в отношенията, като не му се дава глас и не му се позволява да взима никакви по-важни решения.

Везни

Хората, родени под знака на Везни обичат постоянния си партньор, но се държат с него така, сякаш той им дължи времето и търпението си. Ако сте от този знак, вие търсите незабавно удовлетворение на нуждите си и очаквате половинката ви винаги да е на ваше разположение, дори ако това силно я затруднява. Вие приемате партньора си за даденост, като подчинявате връзката ви изцяло на собствените си желания, вкусове и претенции. Ако той не желае да се съобразява с вас, вие ставате хладни и дистанцирани и така постепенно се отчуждавате един от друг.

Водолей

Когато партньорът на Водолея задоволява всичките му капризи и нужди, просто защото го обича, той започва буквално да му се качва на главата и постепенно да приема търпението му за даденост. Скоро половинката на Водолея започва да усеща, че от нея се изисква да прави твърде много жертви в името на връзката, което не е съвсем справедливо. Колкото повече време минава, толкова по-взискателен става Водолеят към своя партньор. В същото време той не е склонен да прави никакви компромиси и не проявява никакво разбиране към любимия човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Motorol ( преди 2 години )
za lava ne vyrno nikoi ne moje da pretejava drugiya na vas taka vi se struva
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар