IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 юли

16 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Капацитетът ви ще е в рамките на обичайното. Едва ли ще направите нещо смайващо, а текущите задължения няма да ви затруднят. В моменти на неувереност обсъждайте казусите с подходящи събеседници.

Телец

Не приемайте себе си като единствена, последна и неподлежаща на съмнение инстанция. Въздържайте се от остри забележки спрямо околните. Дори да не реагират враждебно, рано или късно ще намерят начин да „ви го върнат“.

Близнаци

Организирайте графика си така, че в хладната част на деня по възможност да сте на открито, сред природата. Въздържайте се от неоснователни капризи, които не само ще настроят близките ви срещу вас, но може да преминат в трайно охлаждане на отношенията.

Рак

Още при първото недоразумение, в което попаднете, извикайте на помощ не неволята, а чувството си за хумор. И се заредете с търпение, защото е почти сигурно, че ще има още несполуки. За свое утешение, всеки път можете да си повтаряте, че „всичко тече, всичко се променя“.

Лъв

В случай, че сте неспокойни, напрегнати, останете в обкръжението само на близките си. Те ви обичат такива, каквито сте и точно затова приемат всяко ваше настроение. Оптимизмът им при всички случаи ще ви окуражи.

Дева

Енергетиката ви е достатъчно стабилна, вдъхновението – също. С каквото и да се заемете, ще се справите, при това по-бързо и по-оригинално, отколкото сте предполагали. Стартирайте със заниманията, които принципно не са ви приятни. Този път ще реализирате видим напредък.

Везни

Доста сте разсеяни и дори обикновени на пръв поглед въпроси ще ви затруднят. Споделяйте съмненията си с хората, на които имате доверие и се придържайте към препоръките, които ви дават. Може да не постигнете успехите, които си представяте, но пък и неприятности няма да имате.

Скорпион

Началото на деня ще е нееднозначно, но ако приемете, че „чашата е наполовина пълна“, а не обратното, със сигурност отговорите, които търсите ще се появят от само себе си. Какъв по-добър начин да се убедите в силата на положителното мислене.

Стрелец

Не се занимавайте с уреждане на материални и финансови въпроси, ако нищо не ви принуждава да го направите. Не взимайте и не давайте пари назаем. И по възможност не изнасяйте нищо от дома си, като се започне от вещи и инструменти, които ви искат за услуга, та се стигне до всякакви дреболии, които обичайно се разменят между съседи.

Козирог

Работоспособността ви е много висока и донякъде плашещо, но амбициите ви също. Проблемът е, че същите качества ще са на доста по-ниско ниво у останалите членове на екипа и ако ги „пришпорвате“, те със сигурност ще ви се противопоставят.

Водолей

Доверете се за сложните ситуации на интуицията и фантазията си едновременно. Логичното ви мислене този път няма да е от полза. А дори да сгрешите, опитът ще ви подскаже как да оправите нещата.

Риби

Част от ситуациите, в които попадате ще са абсолютно нелогични или най-малкото с уклон към абсурдни. За ваш късмет обаче във всеки един момент, в който се чудите какво да правите или как да реагирате, ще се намери кой да ви помогне. Какво по-правдиво доказателство, че сте на точното място в точния момент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари