IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 юли

21 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Започнете деня с „нисък старт“ и повишавайте темпото бавно и то, ако се налага. Бързото изразходване на силите не е за предпочитане. Не се опитвайте да изпълнявате няколко дейности едновременно. Придържайте се към максимата: „малко, но качествено“.

Телец

През целия ден може да ви се струва, че не правите онова, което трябва, че пропускате или забравяте нещо. Обземе ли ви подобна несигурност, спрете, сменете заниманията, осигурете си малко почивка „за подреждане на мислите“. Със сигурност ще възстановите обичайната си стегната организация.

Близнаци

Типичното за вас колебание днес ще е по-силно от обикновено. Въпросът: „с това ли наистина трябва да се занимавам сега?“ непрекъснато ще проблясва в съзнанието ви. Безпогрешен критерий за избор е финансовият. Заемете се с работата, от която очаквате навременни и реални приходи.

Рак

На преден план ще излязат материални въпроси, чието решаване сте отложили по обективни причини. Обстоятелствата ще са подходящи за довършването им. Опитайте се да ги вместите в програмата си, колкото и да е сгъстена.

Лъв

Погрижете се за тялото си както във физически, така и в духовен аспект. Ще се почувствате особено добре, ако проведете „очистителен“ ден. Дайте предимство на растителната храна и направете кратка медитация преди вечерния си сън. Ефектът ще усетите на следващия ден и истински ще ви изненада.

Дева

Човек от най-близкото ви обкръжение може да подхване разговор, целящ изясняване на отношенията или да ви отправи обвинения за некоректно поведение. Ситуацията ще е крайно неприятна, но независимо от това не е желателно да проявявате враждебност. Придържайте се към твърдението, че силният глас в никакъв случай не е и силен аргумент.

Везни

Ще сте по-разсеяни от обикновено и не е изключено да допуснете грешки или неумишлено да оскърбите някого. Не се опитвайте да отричате, когато ви ги посочат. Напротив, извинете се с усмивка и помислете как да компенсирате неприятната ситуация.

Скорпион

Може да звучи парадоксално, но колкото повече задачи си набележите за днес, толкова по-бързо и по-добре ще ги свършите. Като „венец“ на всичко ще получите похвали и комплименти за постиженията си. Приемете ги радушно, няма смисъл да скромничите – в крайна сметка, дадохте всичко от себе си.

Стрелец

Околните непрекъснато ще ви атакуват или с „добронамерени“ и изключително ненужни съвети, или с досадни и крайно неоснователни претенции. Игнорирайте и едните, и другите. Ако наистина имате нужда да обсъдите казус, който ви затруднява, то направете го само и единствено с близките си.

Козирог

Не е изключено шефът да ви насочи към работа по нов проект. Преценете доколко е обезпечен с ресурси, преди да се заемете. Не отказвайте директно, дори да установите, че възможностите за довършване са минимални, но задължително споделете заключенията си. Съвсем скоро фактите ще потвърдят думите ви.

Водолей

Предложение за участие в дейност, в която нямате никакъв опит ще ви заинтригува. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си, така че приемете офертата без колебание. Може да не напреднете много, но ще е по-добре, отколкото да влагате усилия в отегчителни занимания, несъответстващи на квалификацията ви.

Риби

Анализирайте внимателно постигнатите към момента резултати от изпълнението на сложните задачи. Систематизирайте ги и помислете за подобрения. Ще съкратите значително времето, което предстои да вложите в следващите си дейности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари