IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 юли

22 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието ви да разнообразите живота си, да си създадете някакво удоволствие, развлечение, ще е по-силно от обикновено. Със сигурност ще ви подтикне да направите допълнителни разходи. Какво пък, ако не сте прекалено разточителни и не посегнете на запасите, защо да не си подарите малко заслужена радост в напрегнатия ден.

Телец

Въздържайте се от импулсивни покупки. Колкото и привлекателна да ви изглежда дадена стока, лишете се от нея в този момент. Със сигурност ще установите, че цената не отговаря на качеството и ще се ядосате, а има ли смисъл…

Близнаци

Много е вероятно да получите минимални допълнителни парични постъпления. Проверете дали нямате отложени плащания на данъци, глоби и други, за които се трупат лихви и ги издължете незабавно. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции.

Рак

Не давайте пари назаем, ако имате дори минимални съмнения, че получателят им няма да спази уговорения срок за връщане или че изобщо може да не ви ги върне. Преди да окажете непосредствена помощ на някого, спомнете си, че не е важно да му дадете храна, а да го научите как да си я произведе.

Лъв

Слънцето ще навлезе във вашия знак днес. Преди да се заемете с каквито и да било нови проекти, убедете се че очакванията ви от тях са реалистични и крайният ефект няма да е, че сте разрушили къщата си, за да си построите колиба.

Дева

Венера навлиза във вашия знак днес. Ще усетите задоволство, ако леко разчупите динамичния стереотип. Комбинирайте практическите занимания с духовни. Посетете филм, изложба, представление на открито. Ще се почувствате като преродени.

Везни

Не допускайте разминаване между желанията и възможностите си, особено ако желанията биха ви принудили да направите извънредни разходи. Проявете пестеливост дори при обичайните ежедневни покупки. Ще съжалявате за всяка похарчена допълнително стотинка, особено пък ако е за удовлетворяване на каприз.

Скорпион

Предпочитанията ви ще се различават доста от тези на околните и което е по-неприятно, от тези на близките ви. Ако сте в състояние да ги реализирате самостоятелно, направете го. Действайте така, че да избегнете възможността от разпалване на конфликт.

Стрелец

Някой упорито ще се опитва да ви впечатли и да скъси дистанцията си с вас. Приемете го със здравословна предпазливост. Идеята за краткотраен флирт, колкото и привлекателна да изглежда, не е най-добрият начин за уплътняване на свободното време.

Козирог

Не позволявайте да ви манипулират и не давайте никакви обещания под натиск или уговорки за промяна на обстоятелствата. Каквото и да се случи, отговорността ще е ваша и в изблик на алтруизъм, може да навредите на репутацията си.

Водолей

Не са изключени проблеми с партньори, с които работите отскоро или такива, които се намират на голямо разстояние от вас. Проверете внимателно фактите и ги анализирайте. От особена важност е да разберете дали става дума за умишлен опит да ви навредят или за случайни обстоятелства.

Риби

Близък роднина или приятел, когото не сте виждали от доста време, ще ви зарадва с присъствието си и широк жест, показателен за привързаност. Приемете го с благодарност и задоволство. Доброто отношение е по-ценно от материалните облаги, колкото и те да изглеждат привлекателни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари