IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 юли

29 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте доста по-напрегнати от обикновено, а желанието да участвате навсякъде и във всичко ще ви подтиква към различни инициативи. Да сте дейни, разбира се, е прекрасно, стига да не прекрачите границата на добрия тон и да не навлезете в чужда територия.

Телец

Ориентирайте усилията си към конкретни, измерими дейности, с предвидими резултати. Избягвайте участието в разговори на политически, религиозни и спортни теми, при които събеседниците почти винаги успяват да се разделят на два враждуващи лагера и последствията са неприемливи.

Близнаци

Ще си направите огромна услуга, ако днес заемете ролята на добрия слушател. Колкото по-рядко изказвате мнението си, толкова повече неприятности ще си спестите. Околните няма да са склонни към прояви на разбиране, а по-скоро към противопоставяне. Във ваш интерес е да избегнете спонтанните разправии.

Рак

Придържайте се към първоначалните си планове, но с нагласата, че ако се наложи бихте могли да „направите отклонение“. По друг начин казано, отчитайте влиянието на обстоятелствата и бъдете готови да реагирате гъвкаво, за да се възползвате от тях.

Лъв

Деловите разговори ще са доста протяжни и ще напредват трудно. Не е изключено отново да бъдат повдигнати стари теми, които към момента са останали нерешени. Излагайте аргументите си без нотки на агресия. Дружелюбният тон ще подейства ободряващо и успокояващо на събеседниците ви.

Дева

Марс навлиза днес във вашия знак. Не се учудвайте, ако усетите непривично напрежение, разсеяност или липса на увереност в собствените ви сили. Намалете темпото, контактите и инициативата. Занимавайте се с рутинните си задължения, които не ви затрудняват и възможността да сгрешите е минимална.

Везни

Дайте приоритет на стратегическите си задачи. Отделете време и дефинирайте отново всяка крачка. Ще си осигурите условия за по-бързо и по-лесно постигане на тактическите си цели.

Скорпион

Част от деловите срещи и разговори ще отпаднат по независещи от вас причини. Преразпределете програмата си и се опитайте да довършите изостаналите казуси. Особено внимание обърнете на онези, от които очаквате бърз финансов резултат.

Стрелец

Ще се наложи да комбинирате няколко дейности едновременно, но ако го направите разумно няма да ви затруднят. Ще сте доста по-продуктивни, ако успеете да анализирате фактите от различни гледни точки.

Козирог

Не е изключено да ви възложат нова задача с не особено ясни параметри. Опитайте да си създадете глобална представа за окончателния вариант. Стремете се да придобиете общ поглед и не се вторачвайте в детайлите, за да не се отдалечите от смисъла на концепцията.

Водолей

Въздържайте се от щедри обещания, а към това, което на вас ви обещават, подхождайте със здравословна доза недоверие. Колкото по-малки са очакванията ви, толкова по-малки ще са и разочарованията. Не се доверявайте на хора, които не са доказали, че заслужават.

Риби

Прегледайте внимателно всичките си шкафове и гардероби. Отделете вещите, които отдавна сте изоставили и нямате намерение да ги употребявате повече. Използвайте глобалната мрежа, продайте или подарете каквото не ви е нужно. Ефектът ще е положителен и за вас, и за новите собственици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари