IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 септември

7 септември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Всички практически задачи, с които се справите днес ще се отразят на работата ви поне за месец напред. Ще се окажат възлови и съществени при реализацията на поредица кардинални промени.

Телец

Ако изникне дори минимална възможност за повишаване на знанията и усъвършенстване на уменията ви, възползвайте се. В следващите месеци точно благодарение на тях ще съкратите с пъти времето, необходимо за изпълнение на текущите ви задачи.

Близнаци

Ако изпитвате желание да направите нещо ново, необичайно, то заемете се с преустройване на интериора около себе си. Ще успеете да визуализирате някои от най-смелите си хрумвания.

Рак

Ще се наложи в рамките на деня няколко пъти да промените работния си график, но не се отклонявайте от привичния си динамичен стереотип. Преди да мислите за работата, мислете за здравето си и не прекалявайте с натоварванията.

Лъв

В случай, че сте възнамерявали да обновявате техническите и технологични средства за работа, то без опасения можете да се заемете днес. Със същия успех бихте могли да усвоите или внедрите нов софтуер или схема на работа.

Дева

Новолунието във вашия знак ще стимулира въображението ви. Първоначално само формулирайте в писмен вид хрумванията си. С практическата им реализация ще се заемете по-късно.

Везни

Ако преди време сте предложили в интернет различни вещи за продажба, то днес е много вероятно те да намерят новите си собственици. Уредете сделките си максимално бързо и презентирайте допълнителни продукти, ако разполагате с такива.

Скорпион

Неочаквано дори за самите вас ще ви хрумне начин за стартиране или довършване на изостанал проект. Заемете се самостоятелно. Всяка чужда намеса, дори да е предложена с желание, само ще забави процеса.

Стрелец

Личност, която по-дълго време е ограничавала възможностите ви за действие по някакви причини ще се отстрани от пътя ви. Ще се почувствате достатъчно спокойни и свободни да се занимавате с каквото ви е най-приятно.

Козирог

Не е желателно да водите разговори, целящи изясняване на лични отношения. Придържайте се стриктно към правилата и не се намесвайте в чужди решения не защото препоръките ви ще са погрешни, а защото няма да разполагате с достатъчно информация, а не се знае и дали тази, която имате ще е обективна.

Водолей

Опитайте се да вложите въображение дори в рутинната си работа. Крайният резултат не само ще ви зарадва, но е възможно да получите и необичайни материални придобивки.

Риби

На непредвидено служебно пътуване ще откриете интересна находка. Почти сигурно е, че по някакви независещи от вас причини няма да успеете да изпълните професионалната си задача, но пък ще създадете интригуващо ново запознанство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари