IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Двойките зодии, които са обречени да не бъдат заедно

11 септември 2021 19 30

Те трудно се разбират помежду си

Снимка: Istock

Защо някои хора имат прекрасни взаимоотношения, докато при други са истинска катастрофа? Отговорът е прост, поне според астролозите – звездите са виновни за всичко.

На кои зодии ще им бъде изключително трудно да се разбират помежду си?

Овен – Везни

Не е лесно представителите на кардинално противоположни знаци да си взаимодействат помежду си. На пръв поглед те си приличат, но ако вникнете по-дълбоко, ще се сблъскате с непреодолими различия. Овенът ще трябва да работи дълго и упорито върху себе си, за да разбере Везните, но в крайна сметка е по-вероятно „всеки да дръпне одеялото към себе си“. Огнен знак никога няма да се адаптира към обстоятелствата. Ако Овенът не харесва нещо, той ще го каже открито и директно, без да подбира правилните думи, което може да навреди на дипломатичните Везни. Въздушният знак от своя страна ще дразни Овена със своята нерешителност. Везните трудно вземат бързи решения. Те трябва да обмислят всичко, да претеглят всичко и едва тогава да действат, а Овните изобщо не обичат да чакат.

Също така, представителите на тези знаци трудно се сближават с Рак и Козирог.

Телец – Скорпион

В повечето случаи връзките са обречени на провал между земните знаци. Телецът и Скорпионът са сходни в много отношения – амбициозни са, обичат парите и мечтаят да карат собствена снежнобяла яхта. Първите често използват естествената си привлекателност, флиртуват при всяка възможност, което със сигурност ще разгневи ревнивия Скорпион. Тогава те ще получат „отговор“ от членестоногите под формата на емоционални изблици. А Телците, ценители на спокойствието, определено не обичат да им правят разбор на действията.

Също така представителите на тези знаци не се разбират добре с Лъв и Водолей.

Рак – Козирог

Раците са уязвими и емоционални същества. Те могат да се обаждат на партньора си 10 пъти на ден, само за да кажат колко ги обичат. Мнозина биха се радвали да бъдат обгърнати от грижите и вниманието на Рака, но не и Козирозите, които живеят под точен график. Представителите на земната стихия ясно пазят личните си граници.

Също така представителите на тези знаци не се разбират добре с Овен и Везни.

Близнаци – Стрелец

И двата знака се адаптират към всякакви промени и обстоятелства, но поотделно. В тандем те се превръщат в бомба със закъснител. Близнаци и Стрелец са обединени от факта, че са отворени за всякакви приключения. Но въздушният знак често действа спонтанно, което може да извади от равновесие всеки Стрелец, който е свикнал да мисли за всичко предварително. Освен това Близнаците са двоен знак и в някои моменти неговите представители могат да мамят. Стрелеца, от друга страна, не възприема лъжи под никакъв претекст – дори и да е за добро.

Представителите на тези знаци трудно се сближават още с Дева и Риби.

Лъв – Водолей

Лъвовете предпочитат да живеят мащабно и не пропускат възможността да подчертаят статуса си. Царят на животните иска да се чувства като лидер и до голяма степен зависи от общественото мнение. Водолеят отхвърля всяка социална рамка и не придава голямо значение на материалните неща. Въздушният знак може рязко да боядиса косата в яркорозово, да обуе старите дънки и да предизвика обществото – което Лъвът никога няма да подкрепи, защото за него е важно да „запази имиджа си“. Няма как да бъде лесно за Водолея да се примири с консерватизма на Лъва, когато за пореден път му предлагат гениална идея да „завладее света“. По-скоро той ще се излегне на слънце и няма да направи нищо.

Представителите на тези знаци трудно общуват с Телец и Скорпион.

Дева – Риби

За обичащата домашния уют Дева няма да е лесно да се справи с мечтите, стигащи до инфантилност на Рибите. Повечето конфликти в тези отношения ще се въртят около финансите. Девата притежаваща благоразумие и практичност вероятно ще бъде възмутена от несериозното отношение на Рибите към съвместно придобитото имущество. Рибите ще купят парфюм с последните си пари, докато Девата усърдно спестява и планира всяка голяма покупка. Рибите от своя страна трудно ще установят емоционална връзка със земен знак, който рядко показва чувства.

Представителите на тези знаци трудно се сближават с Близнаци и Стрелец.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари