IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 септември

16 септември 2021 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено да ви връхлетят необясними пристъпи на тревога. Ще ги преодолеете лесно, ангажирайки се с каквито предпочитате практически занимания. От създаване на кулинарни шедьоври, до четене на интересна книга, всичко ще ви е от помощ за прогонване на странните вътрешни страхове.

Телец

Понякога само от инат се опитвате да наложите мнението си на околните и го правите, дори когато дълбоко в себе си сте убедени, че не е правилно. Въздържайте се от подобни прояви днес, ако искате да съхраните стабилността на личните си отношения.

Близнаци

Ако разпределите правилно времето и силите си, за ден ще направите онова, за което при други обстоятелства ви е трябвала седмица. Просто не губете ентусиазъм от затрудненията. Реагирайте с усмивка и преминавайте смело към следващото занимание.

Рак

Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Напротив, действайте последователно и методично. Стремете се не да свършите повече работа, а да я направите по най-добрия начин.

Лъв

Прегледайте списъка със задачите си и започнете деня с онези, които ви харесват, очаквате от тях добри резултати и ще ви донесат радост. Всичко, което правите по задължение или насила, дори да получи одобрение, за вас няма да е източник на удовлетворение.

Дева

Ако някой или нещо ви ядоса, не събирайте у себе си негативна енергия. Напрежението се освобождава най-лесно чрез спорт. В случай, че нямате възможност за подобни занимания, ориентирайте се към работа, изискваща изразходване на много енергия, счупете или скъсайте ненужна вещ, но не атакувайте с остри реплики хората около себе си.

Везни

Постарайте се да се справите с важните задължения самостоятелно. Чуждото присъствие, дори да е добронамерено, ще ви се отрази не само напрягащо, но и демотивиращо.

Скорпион

Ако установите, че околните умишлено ви провокират, реагирайте с мълчание и усмивка вместо по скорпионски да наказвате самите себе си. Фактът, че не им обръщате внимание, ще е достатъчен, за да осъзнаят безполезността на тактиката си.

Стрелец

Кратко и непредвидено служебно пътуване ще ви отведе до място, където живеят ваши близки, които не сте виждали от много време. Подредете заниманията си така, че да ви остане време да се срещнете с тях. Емоциите ще са незабравими и за двете страни.

Козирог

Конфликтните ситуации на работното място ще са повече от обикновено. Наблюдавайте внимателно поведението на всички участници и бъдете готови да прекратите разправиите още в зародиш. Първоначално може да получите упреци, но съвсем скоро ще ви благодарят за проявения здрав разум.

Водолей

Не е изключено в началото на деня да се наложи да се заемете с уреждането на някакъв битов въпрос, който дори не е свързан пряко с вашия дом или семейство. Не го пренебрегвайте и не разчитайте друг да го свърши. Докато се усетите и ще се окажете в губеща позиция.

Риби

Енергетиката ви е стабилна. Ако от известно време отлагате различни неприятни разговори, то днес е моментът най-после да ги проведете. Ще протекат леко, а вие ще се доближите максимално до целите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари