IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп за октомври – какво да очаквате?

1 октомври 2021 17 30

Вижте астрологичната прогноза на Петя Георгиева

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе десетият месец от 2021 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате в следващите 31 дни.

Овен

Ще разполагате с достатъчно добри възможности за уреждане на личните отношения в началото на месеца. Не чакайте наготово, а проявете активност. Ще реализирате желанията си. Количеството работа постепенно ще се увеличава, но пък и енергетиката ви ще е достатъчно стабилна, така че не би трябвало да имате сериозни спънки и най-вероятно ще се справите. Не се разсейвайте при оформяне на документи и изобщо при изпълнението на интелектуални занимания. В края на месеца е желателно да погасите дълговете си без значение дали са материални или морални.

Телец

Във ваш интерес е още в началото на месеца да набележите задачите, да разпределите силите и да планирате времето, с което разполагате. Направете го както за професионалните, така и за домашно-битовите задължения. Уреждането на семейни въпроси ще отнеме доста ресурси. Убедете близките си да се включат активно, за да улесните получаването на окончателния ефект. Редувайте рутинната работа с творчески занимания, хоби, отдих, развлечения. Динамиката на събитията на моменти ще се повишава, но не само ще се справите, а е много вероятно и да спечелите състезание, в което сте се престрашили да участвате. Новите запознанства ще са малко, но интригуващи.

Близнаци

Професионалните занимания ще ви грабнат буквално и изцяло още в първите дни на месеца. Видимо ще напреднете с всякакъв вид интелектуална и екипна работа, ако оптимизирате графика си. Пренебрегвайки второстепенните занимания ще повишите производителността си и ще подобрите взаимодействието с останалите членове на колектива. Действайки с прословутата си шеметна скорост обаче доста бързо ще изчерпате енергийния си капацитет. Усетите ли, че умората започва да надделява, намалете темпото. Служебните пътувания ще отговорят на очакванията ви. Не се разсейвайте изработвайки всякакви видове отчети, таблици, анализи, договори. При тях дори малката грешка може да направи голяма беля. Постарайте се да разпределите работата си така, че до края на месеца да довършите започнатото.

Рак

На преден план ще излезе решаването на поредица финансови въпроси. Справянето с тях ще зависи от желанието ви да действате активно и решително. Не е изключено да получите предложения за допълнителна, макар и краткосрочна работа, от която ще получите, естествено, и допълнителни приходи. Имайте предвид, че и разходите ви по някакви причини най-вероятно ще се увеличат. Ако изразходвате наличностите си разумно и пестеливо, със сигурност няма да изпитате недоимък. Следващата важна тема ще е свързана с личните отношения. Вероятността за нова романтична връзка, възстановяване на прекъсната връзка или пък начало на служебен роман никак не е за пренебрегване. Дали ще изпитате задоволство или разочарование е рано да се каже.

Лъв

Периодът ще стартира на „бързи обороти“. Ще се наложи за кратко време да се справите с доста занимания, при това разнородни. Всъщност, редуването на рутинна работа, кратки пътувания, уреждане на семейни въпроси и участие в разни мероприятия ще ви се отрази стимулиращо и ще повиши работоспособността ви. Решаването на някои въпроси обаче ще е свързано с външна намеса, с нечие одобрение, разрешение. Фактът, че сте принудени да изчаквате „тежката“ дума на влиятелни институции и осъзнаването, че сте зависими от тях най-вероятно ще помрачи настроението ви, но тъй като „всичко е добре, когато завършва добре“ в края на процеса ще има от какво да сте доволни. На сериозни затруднения може да се натъкнете при справяне с домашно-битовите въпроси. Подхождайте към тях принципно и последователно.

Дева

Запомнящите се събития ще са свързани с кратките пътувания и с новите запознанства. Ще удовлетворите любопитството си, желанието и необходимостта от получаване на допълнителни знания и от осъществяване на интензивни социални контакти. Ще разширите сферата си на влияние и кръга на общуване. Развлеченията и забавните моменти ще са в компанията на стари приятели, съученици и ще ви изпълнят с много радост, оптимизъм и незабравими спомени. Професионалните ангажименти в началото на месеца ще са в рамките на обичайното, но напрежението постепенно ще расте и около средата ще се наложи да действате бързо, да мислите трезво и да се справите с доста заплетени случаи и като количество, и като качество. Разпределяйте силите си равномерно.

Везни

Ще разполагате с достатъчно убедителни причини за проява на инициатива. Въображението ви ще е силно и ще ви стимулира към активни творчески изяви дори в обикновените неща. Систематизирайте плановете си и ги реализирайте методично и последователно. По този начин ще успеете да запазите тонуса си стабилен и да изразходвате силите с еднаква интензивност всеки ден. Имайте предвид, че след като Слънцето напусне вашия знак е възможно енергетиката ви леко да се понижи. Ще компенсирате съобразявайки заниманията с възможностите си. Със сигурност ще реализирате няколко пътувания на различни разстояния. Подгответе ги предварително и старателно.

Скорпион

Комбинацията на любознателност и проницателност ще ви е изключително полезна. Ще придобиете нови интереси, които след като Слънцето навлезе във вашия знак може да се превърнат в сериозни увлечения. И ако продължите да ги разработвате с присъщата си упоритост, то не би било изненадващо да получите и приходи, заслужена награда за старанието ви. Без значение дали бизнесът ви е самостоятелен или работите в колектив ще се наложи да се занимавате с мащабни проекти и да вложите в изпълнението им максимални усилия. Ефектът от крайния резултат ще е двоен: ще сте доволни от постигнатото и ще получите висока оценка за свършеното. Спазвайте уговорките с колегите и партньорите, за да съхраните доверието и коректните взаимоотношения.

Стрелец

Лятото свърши и с настъпването на есента пред вас ще се открият интересни варианти и предложения за обучение. Част от тях ще съвпаднат с идеи, които вече сте обмисляли, а друга част ще звучат толкова интригуващо, че ще е трудно да им устоите. Стремежът ви към нови знания ще е по-силен от обикновено. Ще можете да ги усвоите и самостоятелно, но за да подобрите и уменията си е препоръчително да се включите в групова форма на занимание. Не се отказвайте пред трудностите (такива ще има) и не разпилявайте силите си в прекалено много направления. Съчетанието на упоритост и лично излъчване са достатъчно убедителен фактор за успех. Контактите ще са интензивни и преобладаващо с нови партньори. Грижете се старателно за външния си вид.

Козирог

Текущите ангажименти ще ви принудят да се върнете към дейности, по които сте работили през пролетта. От своя страна, заниманието с тях ще свърже ежедневието ви с хора, с които от доста време не сте общували. Ще установите куриозни и донякъде парадоксални истини. Хората, които са показали най-слаби умения са напреднали повече от онези, които са признати капацитети в своята област. Ще е малко трудно да прецените на кои от тях да заложите при необходимост от съдействие. Ако се налага да внесете актуализации, корекции и каквито и да било други промени в завършени вече проекти, подхождайте с въображение. Не се страхувайте да експериментирате, ефектът ще ви изненада приятно.

Водолей

Предстоят поредица промени. Част от тях ще са неочаквани, а останалите – добре подготвяни. Ще сте доволни и от двата вида, но за онези, които сте подготвяли ще се наложи да се потрудите и допълнително. Важна подробност е, че промените ще засегнат почти всички сфери от ежедневието, а изненадващите промени ще са свързани с най-важните и значими за вас неща. Анализирайте внимателно „цената“ на постиженията и причините за несполуките. Възползвайте се от натрупания опит (особено от неуспешния) и не правете компромиси с принципите си. Прекалената заетост може да се отрази негативно на личните и приятелските ви отношения. Усетите ли нотки на недоволство в поведението на близките, реагирайте незабавно с въображение и чувство за хумор. Със сигурност ще избегнете критичните забележки.

Риби

Не е особено окуражаващо, но ангажиментите ви ще са повече от обикновено и инстинктивното ви усещане ще е, че непрекъснато се увеличават. Окуражаващото обаче е, че ще се справяте с тях сравнително лесно, по-бързо от обикновено и с повече хъс. По този начин времето, посветено на монотонни (а оттам и отегчителни) занимания ще е по-късо за сметка на непознатите и стимулиращи любопитството ви дейности. Предизвикателствата всъщност ще повишат тонуса и ще активират въображението ви. Ще покажете на какво сте способни, ще удивите както шефовете, така и колегите със „скритите“ си таланти. Ще сте в центъра на вниманието по-често от обикновено. Използвайте тези моменти за стабилизиране на позициите и получаване реална подкрепа на инициативите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
nadiavam se na hubavvi ne6ta , stiga da mi se slu4at. govoria v mnogo li4en plan.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар