IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За какви мъже мечтаят жените от различните зодии?

3 октомври 2021 19 30

И кого в крайна сметка срещат?

Снимка: Istock

Каквото и да се каже – компромисът е нещо добро. Благодарение на него се сключват печеливши сделки и се предотвратяват военни конфликти. Но какво ще кажете за компромис в любовта, във връзката? Колко често правим компромиси със себе си? Когато се срещнем с друг мъж, всеки път, когато си мислим, че това е ТОЙ! И, разбира се, в повечето случаи очакванията ни не са оправдани.

Или може би трябва да преразгледате приоритетите си и да разширите кръга си за търсене?

Астролозите също идват на помощ, нека да видим какво искат и какво често имат момичетата от различни зодии в една връзка.

Овен

Те мечтаят за силен, темпераментен и сексуален партньор, но не само в леглото, но и в живота. Но кой може да се мери с жената Овен? Както обикновено, ще трябва да понесете всичко на силните си рамене и да се задоволите с факта, че вашият партньор поне просто не пречи да печелите пари и да запазите семейното огнище.

Астросъвет: Научете се да се отпуснете и да делегирате някои от наистина важните задачи на партньора си.

Телец

Те мечтаят за нежна, непредсказуема романтика, скъпи ресторанти и внезапни срещи в лимузина с шампанско. Но се задоволяват със стабилен доход, хладилник, пълен с храна и скъпи покупки.

Астросъвет: Не измъчвайте партньора си с оплаквания, че ви е скучно или ги изненадвайте с внезапни романтични пътувания. По-добре си намерете някакво екзотично хоби.

Близнаци

Те мечтаят за креативни, весели мъже, но и да бъдат спокойни. За надеждни партньори, с които заедно да реализират мечтите си. По-често те се задоволяват с телефонни обаждания и текстови съобщения няколко пъти на ден.

Астросъвет: Променете тактиката си, преместете фокуса си. Започнете например активно да спортувате, да ходите на фитнес. Там шансовете да срещнете партньора си ще бъдат много по-големи.

Рак

Те мечтаят да бъдат Палечка в ръцете на силни и грижовни мъже. Те търсят такива подредени партньори, но всъщност те често сами изпълняват тези функции и в крайна сметка, получават домошар, неамбициозен, но лоялен и любящ партньор. А защо не? И с него могат да бъдат щастливи.

Астросъвет: Отпуснете се, позволете си да бъдете безгрижни, да се събудите в дванадесет и да лежите цял ден.

Лъв

Те мечтаят за богат и най-важното – известен човек. Те искат мъжете да им правят скъпи подаръци и да ги глезят по всякакъв възможен начин. Но всичко се оказва малко по-различно. Те се влюбват в лидери, които в един момент наистина имат всички качества на бъдещи рок звезди. Но тези мъже по правило са мързеливи, твърде влюбени в себе си и напускат надпреварата рано, осъзнавайки своите и вашите амбиции.

Астросъвет: Струва си да решите кого наистина искате да видите до себе си. По-често тези сладки тихи глупаци, на които не обръщате внимание, стават богати и известни. Зад дискретния външен вид стоят огромни амбиции и желание да завладеят този свят. А това е точно това, от което се нуждаете!

Дева

Те мечтаят да имат дискретен, но делови, интелигентен и независим мъж, който да ги оцени за правилния им избор. Тези опитни прагматици не могат да бъдат заблудени, те веднага виждат дали партньорът е подходящ за тях или не, поради което са много по-малко разочаровани. От тях почти никога не чувате фразата: „Каква глупачка бях!“

Астросъвет: Поне от време на време споделяйте с други жени знанията си за мъжете.

Везни

Те мечтаят за стилен, образован, добре поддържан мъж от „висшето общество“. Но намирането на тези мъже е почти невъзможно, така че те са доволни от това, което имат.

Астросъвет: Внимавайте какво споделяте с вашия партньор, бъдете честни с него и може би ще бъде възможно да се присъедините към това „висше общество“ заедно?

Скорпион

Те мечтаят за верен човек, да бъде единствен и за цял живот, за истински мъж, на когото не е грях да се подчинят. Но в търсене на своя идеал те постоянно се натъкват на тирани и насилници.

Астросъвет: Не изпадайте в крайности и бягайте далеч при първите признаци на злоупотреба.

Стрелец

Те мечтаят за оптимист, щедър мъж, страстно влюбен в пътуванията, защото те самите не могат да си представят живота си без приключения. За съжаление в действителност те се задоволяват с „третокласни“ приключения и съответно мъже, които могат да си ги позволят.

Астросъвет: Животът ще стане много по-интересен, ако намерите по-добра цел за себе си и вашият мъж се превърне в надежден съюзник по пътя към нея.

Козирог

Те мечтаят за уважавани, властни и със статут мъже, до които ще се чувстват като истински дами. Но както разбираме, малко хора успяват да постигнат статута на Мелания Тръмп. Каквито и височини да достигне един мъж, това пак няма да им е достатъчно. Те се задоволяват със стабилен, комфортен живот и вътрешно чувство за превъзходство над другите.

Астросъвет: Може би не трябва да гледате на Мелания, а да погледнете Хилари Клинтън и да вземете нещата в свои ръце?

Водолей

Творческата им личност с повишена чувствителност е в непрекъснато търсене на изключителен човек, с когото ще бъдат на Луната като в рая. Такива партньори, разбира се, са трудни за намиране, но Водолеите са способни да създадат приказка дори с най-обикновените и безинтересни личности. Енергията им е достатъчна за всички.

Астросъвет: Не забравяйте, че не всички са толкова енергични като вас. Поне понякога щадете мъжа си.

Риби

Те мечтаят за надежден дом, за мъж, който ще се грижи за тях и ще им даде възможност да бъдат слаби жени. Те намират партньор, който, макар и невинаги да отговаря на очакванията им, все пак в повечето случаи може да се разчита на него. И това вече е огромен плюс.

Астросъвет: ако нямате късмета да се родите „слаба жена“, тогава понякога поне временно се преструвайте на нея, играйте я. Вашият избраник ще бъде привлечен от тази игра с удоволствие.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари