IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

4 октомври 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 4 – 10 октомври

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 4 – 10 октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Приемете затрудненията като основателна причина за проява на инициатива и осъществяване на промени, насочени към подобряване на житейския ви статус. Събитията ще са динамични, на моменти стресът и напрежението ще се повишават, но в известна степен и ще ви мотивират да действате активно, обмислено, да експериментирате, въвеждайки нови методи на работа. Стремете се да поддържате спокойни отношения с хората от най-близкото ви обкръжение.

Телец

Силите ще ви стигнат за всичко, стига да ги ориентирате в правилната посока. Формулирайте целите си, трасирайте пътя към тях, но си имайте едно наум, че постигането им не трябва да бъде на всяка цена. Обмисляйте важните решения самостоятелно и не позволявайте да ви манипулират или да ви налагат чужди принципи. Ще успеете да завършите по-голямата част от започнатите занимания. Съобразявайте се с необходимостите и мнението на околните и бъдете готови за компромис, за да си осигурите подкрепа в критичните моменти.

Близнаци

Управителят ви Меркурий е в ретроградно движение и често ще се налага да общувате с неприятни хора по неприятни теми. Обмисляйте предпазливо изказванията си, за да не се окажете въвлечени в сериозен и твърде досаден конфликт. Доверете се на интуицията и пристъпвайте към спорните ситуации с присъщата си дипломатичност, с която сте в състояние да обезоръжите дори най-отявлените си врагове. Необходимостта да се справите с поредица доста сложни задачи от една страна ще ви постави в центъра на вниманието, от друга ще ви държи в курса на събитията, а от трета ще е добра предпоставка за професионален напредък. Неприятната част на цялата ситуация е, че ще сте доста по-заети от обикновено и времето за почивка ще е ограничено.

Рак

Разпределете ангажиментите и отделете важното от второстепенното. Опитайте се да прецените колкото е възможно по-разумно коя случка ви засяга лично и коя можете да подминете, без да се впечатлявате. Крайният резултат, успехът, зависи всъщност от умението ви да формулирате личните си цели, да овладеете емоциите и да се абстрахирате от външни фактори. Появата на хора от миналото ще ви зарадва и развълнува. Необходимостта да преодолеете някои затруднения, изискващи незабавна реакция, може да предизвика тревога, която всъщност ще е неоснователна. В състояние сте да се справите, особено ако става дума за делови уговорки и решаване на финансови въпроси. За трудоемки проекти е подходяща втората половина на седмицата, когато ще сте доста по-уравновесени и по-работоспособни.

Лъв

Опитайте се да наблюдавате, да забелязвате детайлите и да анализирате видяното в глобален план. Ще достигнете до поредица интересни прозрения, благодарение на които ще промените отношението си към някои хора, а и околните ще започнат да ви оценяват от различна гледна точка. Ще натрупате опит. В интерес на истината, част от преживяванията няма да са особено приятни, но за сметка на това ще привлекат вниманието върху вас, ще ви дадат възможност да напреднете в служебната йерархия и да стабилизирате позициите си. Приемете, че сега поставяте основите на следващите си успехи. Проблемите, доколкото ги има, ще са свързани с личните отношения и ще са предизвикани от субективната ви оценка върху някои събития.

Дева

Фактът, че Меркурий, вашият управител, е в ретроградна фаза на движение, ще се отрази върху ежедневието ви като цяло. Някак всичко ще се случва по-бавно, с повече усилия, което пък ще поражда у вас недоволство и съмнения, в по-голямата си част неоснователни. Отдавайте се по-често на занимания, които ви радват, за да избегнете пристъпите на самосъжаление и несигурност. Със сложните ситуации ще се справите, залагайки на натрупания опит или обсъждайки затрудненията с по-възрастни и по-квалифицирани от вас личности, на които имате доверие. Ще установите, че получени преди време знания, които сте преценявали като излишни, се оказват много полезни, не само за да свършите текущата си работа, но и за да избегнете глупави разправии с представители на по-младото поколение.

Везни

Действията на околните твърде често ще са нелогични, дори враждебни. Ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката, да осъзнаете причините за случващото се и да постигнете целите, които сте си поставили. Не са изключени пристъпи на неудовлетвореност, свързани с непредсказуемото поведение на партньорите ви и на обстоятелствата като цяло. Може да останете с впечатлението, че някой умишлено ви пречи да си свършите работата. В края на седмицата обстановката ще се успокои и част от затрудненията ще изчезнат от само себе си. Ако успеете да запазите присъствие на духа, ще установите, че животът не е само черен или бял, а предлага толкова разнообразие, колкото са нюансите на дъгата. Че всеки край е първата стъпка към ново начало.

Скорпион

Ще получите нещо като „утешителна“ награда. Периодът ще е сравнително спокоен. Околните няма да се занимават с вас и няма да ви ангажират с проблемите си или поне не толкова, че да ви пречат. Ще можете да се концентрирате към най-важното, да коригирате някои стари грешки, да подредите плановете за близкото бъдеще, без да ги съобразявате с интересите на когото и да било. Ще разполагате и с достатъчно лично време, за да синхронизирате мислите и чувствата си, да се усъвършенствате, да покажете най-добрите си страни, да елиминирате някои вредни навици и не на последно място, да подобрите материалното и финансовото си положение.

Стрелец

Част от започнатите преди време занимания все още „висят“ недовършени, защото са свързани с чужда намеса. Фактът, че се налага да чакате или че зависите от нечие благоволение, естествено, не е особено окуражаващ и повишаващ настроението. Необходимостта да реагирате гъвкаво, да променяте динамичния си стереотип непредвидено, вероятно ще ви се отрази изтощително. За сметка на това обаче въображението ви ще е доста по-силно от обикновено, аналитичните ви умения – също. Съчетанието между тях е достатъчно условие за напредък, стига да не се откажете преждевременно от намеренията си. Направите ли го, със сигурност съвсем скоро ще съжалите за постъпката си.

Козирог

Поне няколко пъти хора от миналото отново ще навлязат в ежедневието ви, при това без предупреждение. Ще се наложи да променяте текущите си планове, да реагирате бързо, да поемате нетипични отговорности. Ще се справите по-лесно, ако подхождате творчески и с нестандартни методи. Колкото и да е сложна ситуацията от нея ще има и положителен ефект. Ще разширите влиянието, интересите си. Ще повишите професионалното си, личностно и духовно развитие. Но ще сте и доста по-заети. Липсата на време, което да посветите на близките си най-вероятно ще се отрази на отношенията ви с тях. Обстановката на моменти ще е взривоопасна, но ако реагирате сдържано, ще избегнете конфликта.

Водолей

Най-важните за решаване въпроси ще се отразят пряко на финансовото ви състояние. Мобилизирайте се максимално. Във възможностите ви е да разгърнете творческите си умения, за да пристъпите към изпълнение на оригиналните си идеи, да разширите и стабилизирате позициите си. Колкото по-нестандартен е подходът, който прилагате, толкова по-впечатляващи ще са постиженията ви, което пък ще ви зареди с увереност, ще ви осигури физическо и психическо равновесие. Индивидуалната работа ще е по-успешна от колективната, но това не означава да игнорирате необходимостите на екипа. Напротив, включвайте се винаги, когато се налага. Правете нещата последователно и поединично. Не мислете за парите, те сами ще „ви намерят“.

Риби

Събитията ще са противоречиви и на моменти ще се налага да се лишавате от някои удобства или предпочитани придобивки. Опитвайте се да действате не „въпреки“, а „защото“. Ще постигнете целите си с много по-малко усилия и ресурси. Ориентирайте потенциала си към реални цели, съобразявайте се с обстоятелствата, бъдете последователни. Колкото сте по-искрени и адаптивни, толкова повече доверие ще спечелите и толкова по-бързо ще реализирате замислите си. Променяйте насоката на работа спрямо конкретните условия, с които разполагате, за да минимизирате разходите и да подобрите материалния си статус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари