IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 октомври

6 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Членове на семейството ще сътворят помежду си сериозен и изтощителен конфликт. Ще се наложи да се заемете с миротворческата мисия. Единственото, което се изисква от вас е да сте справедливи.

Телец

Без никакви усилия ще уредите съществен въпрос, свързан с делово партньорство. Ще отпаднат пречки, които са създавали не само недоверие, но и затруднения при изпълнението на общите задачи.

Близнаци

Условията ще са подходящи за уточняване детайлите по дългосрочен договор, който към момента буквално „тъне в мъгла“. Не отлагайте процеса, както знаете „желязото се кове докато е горещо“.

Рак

Ако получите предложение за споразумение по решаването на труден юридически казус, не отказвайте. Колкото по-бързо приключите процеса, толкова по-малко загуби ще претърпите.

Лъв

За предпочитане е да се включвате активно в екипните дейности. Ще стабилизирате позициите и ще укрепите партньорските си отношения.

Дева

Не отхвърляйте предложение на брачния партньор или на негови роднини за обсъждане на финансов или имуществен въпрос. Проявете активност, защото реално погледнато, всички разчитат на вашето мнение.

Везни

Истински парад на планети във вашия знак. Новолунието ще ви вдъхнови да дефинирате ясно дългосрочните цели и да намерите баланс между материалните и духовните си желания.

Скорпион

Един от късметлийските ви дни, когато всичко ще се случва така, както сте си го представяли. Ако ви е отказано издаването на някакъв документ, разрешение или друга ситуация, зависеща от външна воля, то днес почти без усилия ще получите съгласие. Основателна причина, за да се занимаете с бъдещите си планове.

Стрелец

С каквото и да се заемете ще ви е необходимо съдействие. Привлекателни сте, въздействието ви е силно и околните с радост ще ви сътрудничат. Единственото, което се изисква от вас е да изразите благодарността си по подходящ начин.

Козирог

Включвайте се във всички професионални дискусии, които засягат пряката ви работа. Изразявайте мнението си категорично, но спокойно. Ако ориентирате усилията си към реализация на колективните цели, ще осъществите безпроблемно и своите.

Водолей

Заемете пасивна, наблюдателна позиция и влезте в ролята на добрия слушател. Информацията, която ще ви споделят ще е не само любопитна, но и особено полезна за реализация на личните ви намерения.

Риби

Непредвидени обстоятелства ще ви принудят да промените първоначалните си планове. Направете го бързо и без колебание. Не приемайте предложения за съвместна работа, колкото и привлекателни да ви изглеждат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари