IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 октомври

7 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Поведението на околните може да е повод за раздразнителност. Някой да ви се противопоставя непрекъснато, друг да си настоява на своето дори без да чува аргументите ви. Опитайте се да ги игнорирате, за да не разпилявате енергията си в празното пространство.

Телец

Ще имате нужда от съдействие, но се подгответе психически, че по-често ще получавате отказ, отколкото готовност за помощ. Няма да ви е приятно, но ако успеете да запазите самообладание, едва ли не в последната секунда, някой на когото преди време сте услужили ще предложи съучастие, за да ви се реваншира.

Близнаци

Част от заниманията няма да са особено приятни, но ако подходите към тях отговорно ще се справите по-бързо и по-добре, отколкото сте предполагали. В останалата част от времето с което разполагате, можете да се посветите на хобито си или друго предпочитано развлечение.

Рак

Ще получите критика и неодобрение за част от действията си. Не изпадайте нито в самосъжаление, нито в прекомерна самокритичност. По-добре се опитайте да разберете на какво точно се дължи недоволството и какви конкретно са допуснатите от вас грешки. Със сигурност ще сте в състояние да внесете бързи и адекватни корекции.

Лъв

Ще разполагате с убедителни предпоставки за прекратяване на спор с някой от членовете на семейството. Ще сте доста по-продуктивни от обикновено и ще напреднете с поне един от проектите си, които към момента са в „мъртва точка“.

Дева

Ще сте доста ангажирани, а фактът, че не разполагате с достатъчно време ще ви разтревожи и изпълни с опасения. Бъдете внимателни при придвижване от едно място на друго, независимо дали шофирате или сте пешеходци. Опитайте се да избегнете контактите с хора, които не са ви особено приятни.

Везни

Настроението ви ще е доста романтично, което означава, че ще сте и доста разсеяни. Подредете графика си и го следвайте стриктно, за да не пропуснете нещо важно. Не се отвличайте със спомени, ще ви натъжат.

Скорпион

Ще се наложи да разпределите вниманието си между професионалните, финансовите въпроси и такива, свързани със семейството. Оптимизирайте организацията на работа, ако искате да получите очакваните приходи. Бъдете готови на компромиси и промени в домашните дела.

Стрелец

Венера навлиза във вашия знак днес. При изпълнение на професионалните задачи залагайте на опита, а не на интуицията си. Ще се наложи да се занимавате с нещо ново и непознато. Ще се справите и ще получите съответния материален еквивалент, ако подходите творчески.

Козирог

Плутон във вашият знак от днес е в директно движение. Ревизирайте още веднъж текущите проекти, над които работите. Почти сигурно е, че ще съумеете да ги оцените от друг ъгъл и да попълните пропуски, които към момента не сте забелязвали.

Водолей

Събитията ще са странни. Някой недвусмислено ще ви показва желанието си за сближаване, но за вас на преден план ще са работата и финансите. Ако се опитате да съчетаете полезното с приятното, не е изключено да попаднете във вихъра на романтиката.

Риби

Близките ви ще имат нужда от внимание. Не се вглъбявайте в собствените си мисли. В състояние сте да си осигурите разнообразни контакти с интересни събеседници. Общувайте активно, но не говорете нито за постигнатите успехи, нито за бъдещите си планове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари