IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 октомври

13 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преимуществено се ориентирайте към решаване на въпроси, свързани с дома, бита, имотното ви състояние. Ако има такива и към момента са в застой, ще можете да направите крачка напред.

Телец

Опитайте да се справите с рутинните занимания преди обед. Останалата част от времето, с което разполагате посветете на творчество или на неформалните си интереси. Ще се почувствате доволни, дори и да не получите някакви реални резултати.

Близнаци

Спор за пари или друг вид собственост може да помрачи личните отношения. Не стигайте до крайности. Постарайте се да постигнете баланс между приятелството и материалните интереси.

Рак

Намалете разходите и най-вече се въздържайте от жестове на разточителност. Опитвайки се да удивите някого с възможностите си, всъщност ще си създадете сложни и дълготрайни проблеми.

Лъв

Неблагоприятно стечение на обстоятелствата може да ви принуди да направите извънредни разходи. За предпочитане е да се ограничите до реалните си наличности. В тази връзка най-оптималният вариант ще е да отложите дългосрочните инвестиции.

Дева

Ще получите важна информация с чиято помощ ще довършите или ще напреднете с проект, започнат преди около два месеца. Преди да започнете реализацията на поредния етап, проверете дали са нужни актуализации на вече свършеното.

Везни

Участвайки на публично мероприятие ще се натъкнете на стар приятел или колега. Възползвайте се от обстоятелствата и възстановете връзката си с въпросния човек. Много е вероятно съвсем скоро да развиете съвместна дейност.

Скорпион

Личност, с която сте предимно в делови отношения може да се опита да ги промени под претекст сближаване и подобряване на работата. Измислете благовиден предлог за отказ. Резултатът ще е по-скоро негативен.

Стрелец

В по-голямата си част заниманията ви ще са сложни. Съсредоточете се максимално, действайте последователно и методично. Резултатите може и да се разминат леко с очакванията ви, но това съвсем не значи, че ще са лоши.

Козирог

Съществуват предпоставки за инцидент или пък да попаднете в доста сложна ситуация. И в единия, и в другия случай ще преодолеете затруднението благодарение на намесата на доста по-възрастен от вас човек.

Водолей

Не се ентусиазирайте твърде много от изненадваща покана за обща работа, бизнес, участие в нов проект. Преди да дадете утвърдителен отговор потърсете подробна и най-вече достоверна информация за евентуалните партньори.

Риби

Ще съумеете да реализирате своя отколешна мечта, разбиране или творческо виждане. Колкото по-самостоятелно работите, толкова по-впечатляващ ще е крайният резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари