IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 октомври

20 октомври 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Пълнолунието във вашия знак този път ще ви се отрази необичайно. Не е изключено да усещате безпричинно напрежение, да сте раздразнителни, настроението ви да е нестабилно. Ефективен вариант за минимизиране на проблемите е да се уедините или най-малкото да редуцирате контактите.

Телец

Където и да отидете, с каквото и да се заемете почти непрекъснато ще се натъквате на скандали и прояви на агресия. Следвайте инстинкта си за самосъхранение и ще предотвратите възможността да ви замесят.

Близнаци

Хора или случки дълбоко ще засегнат чувството ви за справедливост. Не би било изненадващо, ако се почувствате излъгани, манипулирани, недоволни от нечие отношение или ситуация, в която сте попаднали. Правилата, които ви налагат ще са в противоречие с разбиранията ви, но не го преживявайте твърде драматично. Предстои промяна.

Рак

Социалните ви контакти ще са интензивни, но в по-голямата си част безполезни. Опитайте се да приемате обаждания и покана за разговор само от хората, с които предстои да работите в един по-дълъг времеви период и е желателно да се опознаете.

Лъв

Независимо от стремежа ви да работите в синхрон с всички членове на екипа, някои от тях непрекъснато ще се конфронтират срещу останалите. За свое удобство можете да се дистанцирате от колектива или да се опитате да въздействате на „скандалджиите“, използвайки слабите им места.

Дева

Значимите преживявания ще са свързани с партньорствата и то в широк мащаб. Промени ще има и в двете посоки. Ще прекратите повече от едно и почти едновременно ще създадете няколко нови. Че се освобождавате от загубилите съдържание е хубаво, но не залагайте твърде много на току-що формиралите се.

Везни

Ще разполагате с благоприятни условия за уреждане на юридически спор. Не се опитвайте да придобиете нещо, което не ви се полага по право.

Скорпион

Ако се налага да пътувате, подгответе внимателно документите и екипировката си. Не е изключено да попаднете при форсмажорни обстоятелства, които не би трябвало да ви обезпокоят, ако разполагате с всичко необходимо, за да си осигурите сигурност и удобства на битово ниво.

Стрелец

Ще реализирате набелязаните планове, само ако се съобразявате с реалната обстановка и си осигурите надеждна информация. Благодарение на нея бихте могли да съчетаете текущата работа с някои изостанали задачи и да се справите с няколко занимания едновременно.

Козирог

Изненадващо ще получите полезни сведения от независим източник, които ще са ви изключително полезни за систематизиране на актуалните задачи. Ще ви дадат възможност да направите точна съпоставка между възможностите си и затрудненията, с които ще се наложи да се справите. Крайният резултат зависи от обективността на преценката ви.

Водолей

Панацея за справяне с отегчителните и досадни занимания е прилагането на нестандартен подход. Доверете се на въображението си. Със сигурност ще ви хрумне вариант. Може да е леко ексцентричен, но ще е ефективен.

Риби

От няколко места ще ви заинтригуват с поредица оферти за нова работа. Опитайте се да прецените възможностите за персонален растеж във всяка една от тях в дългосрочна перспектива. Ако при всичките стигате до един и същ резултат, значи не са подходящи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари