IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъмен, силен, но неустоим: Разберете повече за зодия Скорпион

22 октомври 2021 17 30

Какви са най-големите предимства на този воден знак?

Istock

Скорпионът е осмият и може би един от най-важните знаци на зодиака. Слънцето преминава през знака Скорпион от около 23 октомври до около 22 ноември, в зависимост от конкретната година.
Хората, родени под този знак са известни с това, че са потайни, дълбоки, напрегнати и съблазнителни.

Някои астролози сравняват Скорпиона с паднал ангел, който танцува през тъмнината и осветява нощта, внасяйки ново разбиране за кризисните ситуации. Скорпионите наистина имат по-дълбоки възприятия и способности. Те са до болка честни, като понякога виждат истината преди всички останали.

Представителите на този знак сякаш винаги носят у себе си рани и белези от миналото, но пък те разбират болката като никой друг.

Скорпионът е знакът, който е в унисон със страданието – не се плаши от него. Той разбира борбата, не се плаши от тъмнината и винаги ще намери начин да се върне и да започне отначало.

Оригиналният символ на тази зодия всъщност е змията (а не скорпион). Змията е много мощен духовен символ от векове. Тя е символ на обновяване и прераждане. Това е същество, което може да свали кожата си и да я възстанови – регенерацията тук е от най-голямо значение.

Точно като змията, Скорпионът сменя кожата си в различни етапи от своя живот, тъй като подсъзнателно жадува за процеса на обновяване.

Ако попитате един Скорпион за живота му, той може да ви го опише в различни глави и/или в отделни раздели. Всяка глава започва сякаш от дъното, но през трудностите той е достигнал върха. Скорпионът има способността да успява във всичко поради силата на волята, търпението, постоянството и проницателността си.

Силата на обновяването и подмладяването са характеристики, присъщи на този тъмен знак. Без значение каква е ситуацията, Скорпионът винаги ще намери начин да „възкръсне“ отново. Той съдържа в себе си емоционална енергия, която е без аналог. Този неподвижен знак може да чака с години за това, което иска в живота, но накрая все пак ще го получи дори и в началото нещата да са изглеждали невъзможни.

Когато иска нещо, Скорпионът буквално влага сърцето и душата си за постигането му.

Като воден знак, заедно с Риби и Рак, той е най-свързан с чувствената страна на живота. Скорпионът е състрадателен и грижовен, но за разлика от Рибите и Рака, той има по-сурова страна от характера, която разкрива, само ако бъде предизвикан. Той просто мрази слабостта, защото вярва, че всички ние имаме силата да се издигнем над трудностите.

Колкото по-труден и каменист е пътят на Скорпиона, толкова по-сигурно е, че той накрая ще процъфтява.
Той се осмелява да отиде там, където другите просто не смеят. Това е знакът, който копнее да навлезе дълбоко под повърхността, за да открие най-тъмните тайни на света.

Когато разберете истинската му природа, ще видите, че тъмната страна на Скорпиона не е нещо странно или лошо. Всъщност всеки от нас си има своята тъмна страна, но просто всички други зодии се опитват да потиснат и/или скрият тази част от себе си. Скорпионът пък инстинктивно я приема. За него това е нормална част от човешката природа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
ne , blagodaria , imam nepriatni spomeni ot hora skorpioni . po- dale4 sum ot takiva
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар