IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е основният страх на всяка зодия?

7 ноември 2021 19 30

Снимка: Istock

Разберете от какво наистина се страхувате – може би този хороскоп ще ви помогне да разберете по-добре себе си и в крайна сметка да се отървете от фобиите.

Всеки човек има някакъв вид страх. Един се страхува от височини, друг се страхува от тъмнината, трети се страхува от огън или вода. Някой е вцепенен, когато трябва да играе пред публика, а някой е невероятно нервен, като е сам вкъщи.

Астролозите вярват, че нашите емоции и личност са пряко свързани с датата на раждане. Какви страхове са присъщи на различните знаци на зодиака?

Овен

Постоянно мислите за едно нещо – „Достатъчно продуктивен ли съм?“. Притеснявате се какво носи бъдещето и дали ще успеете. И също така – притеснявате се как да направите всичко, дори работният ви ден да продължи 25 часа подред.

Телец

Притеснявате се, че някой ден всички добри неща ще свършат или ще се променят. Не обичате промяната и искате всичко да остане такова, каквото е, завинаги.

Близнаци

Вие постоянно проверявате банковата си сметка и преценявате колко можете да похарчите сега и колко трябва да спестите за в бъдеще. И вие се разкъсвате между желанието да си осигурите стабилност в бъдещето и моментните удоволствия.

Рак

Вашата област на загриженост са вашето семейство и приятели. Постоянно мислите за тяхното здраве и щастие. Те са по-важни от всичко друго. Кара ви постоянно да се тревожите, че нищо няма да им се случи.

Лъв

Страхувате се от бъдещи провали, които смятате, че неизбежно ще се случат. Били сте страхотен ученик и като възрастен смятате, че ще разочаровате всички около себе си. И се притеснявате, че няма да можете да задържите летвата.

Дева

Постоянно се страхувате, че хората около вас не са доволни, дори ако правите всичко както трябва. Освен това това се отнася за всички – и шефа на работа, и колегите, и роднините, и дори просто непознатите хора.

Везни

Най-много ви плаши мисълта, че никога няма да намерите мъжа/жената на мечтите си. През целия си живот сте мечтали колко специален ще бъде вашият любим, че се страхувате просто да не срещнете това и да останете сами с три котки.

Скорпион

Мислите, че всички, които обичате, ще ви предадат или ще ви напуснат. Дори и изобщо да няма предпоставки за това, ви е трудно да спрете да мислите за това.

Стрелец

Трудно ви е да обичате себе си такъв, какъвто сте. Винаги искате да се изявявате пред другите по някакъв специален начин, за да бъдете оценени. Много се притеснявате за имиджа си.

Козирог

Притеснявате се, че мотото ви „винаги бъди силен“ ще ви провали. И че хората ще бъдат разочаровани, когато разберат, че не сте това, което мислите, че сте.

Водолей

Винаги сте в дилема. Мислите, че сте избрали грешен човек, дори и да сте заедно от 10 години. Мислите, че в крайна сметка ще направите „грешното“ нещо или ще кажете грешното нещо.

Риби

Постоянно се притеснявате какво мислят хората за вас или какво говорят зад гърба ви. Ако нямате твърде силно самочувствие, сте много зависими от другите.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 2 години )
anonimen ( преди 2 години )
nema smisal ot pritesneniya ne pomagat lava sa go vzeli na muka ste go onistojim znaeem si go taka ce nymame nikavi drugi ocakvaniya vsicko e edna fantaziya za da jiveem do kolko mojem
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 2 години )
da lava vece nema pritesneniya ot nisto tya dushata ne boli
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
anonimen ( преди 2 години )
... ( преди 2 години )
pojelavam na vsi4ki uspe6nz sedmica , a dali e po horoskop.....vajnoto e da sme zdravi i 6tastlivi
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар