IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които не обичат да изразяват чувствата си открито

9 ноември 2021 17 30

Или просто се страхуват и не знаят как да го направят

Istock

Istock

Има хора, които нямат никакъв проблем с това да изразяват чувствата и емоциите си, нито пък да си казват това, което им минава през ума. Този тип личности имат изключително директен подход по отношение на комуникацията си с другите. Но пък има и хора, които мислят два пъти, преди да кажат нещо. На тях им е много по-трудно да изразяват емоциите си или пък да говорят за тях. Тези хора често се притесняват или направо се плашат да казват това, което наистина мислят и чувстват.

Според астрологията има 3 зодиакални знака, които имат проблеми с изразяването на емоциите си и ето кои са те:

Рак

Раците са изключително емоционални и чувствителни. Въпреки че усещат нещата много по-дълбоко в сравнение с други зодии, въпреки че им се иска да могат да изрекат на глас всички неща, които чувстват, те всъщност не го правят. Хората от този знак са склонни да държат емоциите си затворени и дълго да премислят всичко, което евентуално решават да споделят. Раците наистина се страхуват да покажат истинската си същност, защото знаят, че са емоционално раними и се опасяват другите да не се възползват от тази тяхна слабост.

Скорпион

Скорпионът е другият воден знак, който е свръхемоционален, но и много прикрит и потаен. Хората от тази зодия не са склонни да изразяват свободно своите емоции, тъй като са много мнителни и никога не са сигурни дали човекът отсреща им мисли доброто. Те обичат да наблюдават нещата, които се случват около тях, но запазват мислите си за себе си. Те са мистериозни, обрани като поведение и интровертни по природа. Скорпионът знае много повече за другите (и най-вече за близките си хора), отколкото те – за него.

Стрелец

Стрелците се чувстват неудобно, когато трябва да говорят за своите чувства, затова предпочитат да ги запазват само за себе си. Хората от този огнен знак са много приказливи, темпераментни и комуникативни, но рядко разкриват напълно истинската си същност пред другите. Стрелците смятат за вид слабост изразяването на най-съкровените мисли и чувства пред хората. Стрелецът не се чувства достатъчно уверен, за да заяви открито какво мисли или усеща, особено когато разкритието му може да предизвика казус или конфликт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари