IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как реагирате, когато някой до вас плаче

11 ноември 2021 17 30

Чувствате се неловко или се опитвате да го успокоите?

Istock

Istock

Всички се справяме с емоциите по различен начин, особено когато става въпрос за тъга и плач. Някои хора са склонни да поговорят и да се опитат да успокоят страдащия човек. Но има и такива, които бягат в обратната посока, просто защото се чувстват неловко и не знаят какво да кажат или направят. Така че, за да знаете как най-вероятно ще реагирате според зодията си, ако видите ваш приятел, роднина или дори колега да пролива сълзи, прочетете по-долу:

Овен

Хората от този огнен знак ще се опитат да разведрят обстановката. Те ще положат всякакви усилия, за да предизвикат усмивка на лицето на плачещия до тях човек, дори и да не им е много близък. Овенът просто не иска да вижда тъжни хора около себе си.

Телец

Повечето Телци са съпричастни по натура и биха се справили със ситуацията спокойно и уравновесено. Те ще се опитат да поговорят с човека, който плаче и да го предразположат да им сподели проблема си, а ако могат ще му помогнат.

Близнаци

Хората от този знак са с много практичен подход към живота и най-вече трудните моменти в него. Те са тези, които ще кажат първи на плачещия човек, че сълзите му няма да разрешат проблемите му. Те ще му вдъхнат кураж да се изправи пред трудностите.

Рак

Хората от този супер емоционален зодиакален знак по-скоро ще заплачат с човека, който страда пред тях, вместо да се опитат да го успокоят. Раците са изключително състрадателни и веднага влизат в ситуацията на плачещия, но и те са склонни да преувеличават лошото.

Лъв

Този обсебен от себе си зодиакален знак няма да знае как да реагира, ако види някой до него да плаче. Лъвовете са склонни да изслушат чуждите проблеми, но накрая пак ще намерят начин да се изтъкнат, като започнат да говорят за себе си и по-точно за това как те биха се справили доста по-успешно със ситуацията.

Дева

Повечето хора от тази зодия са склонни да потискат емоциите си и да разчитат само на разума си. За Девата е по-вероятно да се загрижи за това, че плачещият човек ще изцапа блузата си със сълзи и сополи, отколкото да седне и да се опита да го успокои.

Везни

Хората от този дипломатичен знак просто ще направят тъжна физиономия и скромно и ненатрапчиво ще се опитат да намерят път към душата на плачещия. Чрез елегантен и балансиран подход те ще се опитат да успокоят страстите.

Скорпион

Инстинктивната реакция на човека Скорпион ще бъде да ти заяви, че щом плачеш, значи си слабохарактерен. Хората от този знак не биха показали сълзите си пред другите за нищо на света. Ако плачат, те го правят насаме и затова се чувстват неловко, когато някой се разплаче пред тях.

Стрелец

Стрелецът е човекът, който ще вземе чуждите сълзи най-много присърце. Той веднага ще иска да разнищи ситуацията, да разбере причините, които са довели до тези сълзи и ако може, ще отмъсти за тях от името на страдащия.

Козирог

Представителят на този знак, обран като поведение, ще се почувства наистина неудобно, ако види някой да плаче до него. Козирогът, или няма да реагира въобще на чуждите сълзи, или ще се извини и ще се оттегли в друга посока.

Водолей

Този зодиакален знак също може да бъде много студен и безмилостен. Водолеят има склонността да се дразни от чуждите сълзи и дори няма угризения на съвестта да го показва. Понякога хората от този знак дори не осъзнават чуждата тъга.

Риби

Рибите трудно се справят с това, че някой друг е тъжен около тях. Те или ще са склонни да игнорират човека, който пролива сълзи, или ще блокират емоциите си, защото знаят, че чуждото нещастие, може всъщност да ги разтърси дълбоко, ако му се предадат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари