IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 ноември

29 ноември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще попаднете в някои доста необичайни ситуации. Може да се случат по време на пътуване. Следвайте инстинкта си за самосъхранение и бъдете готови да реагирате гъвкаво.

Телец

Проявете инициатива при решаване на сложните професионални въпроси или такива, свързани със собствения ви бизнес. Мисълта ви е силна, ясна и решенията, които ви хрумват ще са най-подходящите. Предлагайте ги смело.

Близнаци

Отговорът на днешните „загадки“ се крие в натрупания опит. Начинът, по който сте отстранили старите грешки ще е напълно приложим за да избегнете или по-точно да не допуснете нови подобни.

Рак

Събитията ще са противоречиви и трудни за ориентация. Най-полезната схема на работа за днес ще е любимата ви рачешка: крачка напред – две назад. Дори да се наложи да направите някакви отстъпки, скоро ще ги наваксате.

Лъв

Няма да сгрешите, ако заложите на типичната си „котешка“ наблюдателност. Благодарение на нея ще успеете да видите „неявното“ в обстоятелствата, при които се намирате и буквално да „четете между редовете“. След това тактиката ви ще се оформи без особени усилия.

Дева

Поведението на партньорите ви на моменти може да е неприемливо. Запазете спокойствие и предлагайте вариантите си аргументирано. Установите ли, че не са готови да ги приемат, дистанцирайте се. Те сами ще ви потърсят.

Везни

Не обсъждайте бъдещите си планове. Ако се налага да участвате в професионални дискусии, говорете само за онова, което се случва „тук и сега“. На този етап запазете идеите си в тайна.

Скорпион

Ще сте доста по-сприхави от обикновено и пропуските на околните, колкото и да са незначителни, ще ви изнервят. Или се ориентирайте към самостоятелна работа, или бъдете готови да овладеете емоциите, за да не настроите всички срещу себе си.

Стрелец

Близък приятел или колега ще ви сподели чужда тайна, която може доста да ви разтревожи. С особена острота ще си зададете въпроса дали да предложите помощ или не. Помислете за психологическите последствия от инициативата си, преди да направите каквото и да било.

Козирог

Част от свършената работа или методите ви на работа може да бъдат подложени на критика. Не се опитвайте да опровергавате опонентите си. Оставете нещата такива, каквито са. Крайните резултати ще са достатъчно красноречиви.

Водолей

Аналитичните ви способности ще са доста занижени и ще ви е трудно да направите обективна оценка на фактите и събитията. За сметка на това обаче ще сте доста общителни и доверчиви. Общувайте само с хора, които познавате, за да избегнете възможността за злоупотреба с доверието ви.

Риби

Не привличайте вниманието и не позволявайте да ви въвличат в интриги. Действайте предпазливо, наблюдателно и придържайки се към принципите си. Всяка погрешна стъпка или дума може да причини промяна на плановете ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари