IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 декември

9 декември 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отделете важното от маловажното и съсредоточете усилията си върху идеята да постигнете желаните резултати по лесния, а не по трудния път. Най-вероятно ще успеете да уредите документи, засягащи финансовото ви положение и то в рамките на една по-дългосрочна перспектива.

Телец

Ограничете и намалете доколкото е възможно заниманията, предполагащи сериозни физически усилия. Вероятно ще се наложи за изпълнение на част от задачите си да се премествате от едно място на друго. Бъдете предпазливи по време на пътуване.

Близнаци

На каквито и „греди“ да се натъкнете, опитайте се да запазите доброто си настроение. Ще ви е изключително полезно, защото ще поддържа тонуса, вдъхновението и ще ви подскаже правилния начин за преодоляване на непредвидените затруднения.

Рак

Поведението на околните твърде често ще е непредвидимо и ще влияе на емоционалното ви състояние. Постарайте се да не стигате до крайности: от дълбока меланхолия до необуздана радост, защото твърде бързо ще изчерпате силите си.

Лъв

Събитията ще са динамични, а преживяванията – противоречиви. Не се изкушавайте от мисълта да действате на принципа „око за око, зъб за зъб“. Единственото, което може би ще постигнете е „ефектът на доминото“.

Дева

Игнорирайте незабавно всички „изгодни“ предложения за бързо забогатяване. Много е вероятно да ви въвлекат в измамна схема, от която ще е изключително трудно да се измъкнете.

Везни

Някои свои намерения няма да можете да осъществите от първия опит и даже не и от втория. Преди да направите следващия, анализирайте ситуацията, в която се намирате и преценете реално дали си заслужава усилията и дали не е по-добре да ги отложите за известно време.

Скорпион

Не бъдете прекалено придирчиви към собствената си работа. В желанието си да подобрите постигнатото и да стигнете до съвършенство може да забавите необратимо работата си, вместо да удивите всички с изключителни постижения.

Стрелец

Ако имате дори минимални съмнения за успешния завършек на днешните си задачи или на част от тях, то по-добре насочете усилията си към нещо друго. Всичко, в което сте сигурни, ще успеете да стартирате бързо и да реализирате лесно.

Козирог

Придържайте се към принципите си. Някой упорито ще ви увещава да се отклоните от тях и да промените гледната си точка. Направите ли го, ще съжалявате.

Водолей

Действайте самостоятелно и колкото е възможно по-незабележимо. Проявите ли ентусиазъм, привлечете ли вниманието върху себе си, то бъдете готови да ви натоварят с допълнителни ангажименти, които при това няма да можете да откажете.

Риби

Ако ви е необходима помощ, отнасяща се до каквото и да било, разчитайте само на най-близките си. Те не само ще направят каквото трябва, но и ще ви дадат ценни насоки как да продължите започнатото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари