IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 януари

12 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Unsplash

Снимка: Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Започнете деня с най-трудоемкото занимание, което изисква най-много време за изпълнение, но пък и ще ползвате най-дълго. Не само ще се справите лесно, но и ще можете да си оставите резервни варианти за актуализация.

Телец

Началото на деня ще е белязано със странно, почти абсурдно, но за сметка на това забавно събитие. След това каквото и да се случи, приемайте го с чувство за хумор. Съхранявайки собственото си настроение, неусетно ще го предадете на околните.

Близнаци

Убедителни сте, а и привлекателни. Ще успеете да намерите общ език дори с най-недружелюбните събеседници. Изслушвайте ги внимателно. Ще ви подскажат решение на важен житейски или професионален казус.

Рак

Избягвайте контактите с непознати. Може да станете жертва на измамници или, още по-лошо, да навредите на здравето си.

Лъв

Не е изключено да получите мил подарък или пък някой да ви предложи помощ в труден за вас момент. Приемете ги с благодарност както към самите хора, така и към Вселената, която в конкретния случай е на ваша страна.

Дева

Ще се наложи да вземете повече от едно важно решение при това в условията на ограничена информация. Ако не можете да прецените обективно всички „за“ и „против“, то действайте на принципа на „по-малкото зло“.

Везни

Околните непрекъснато ще ви търсят за съвет или обмяна на опит. На моменти необходимостта да разпределяте времето си между своите задължения и техните въпроси може да ви затрудни, но пък очевидно сте заслужили уважението им и затова се допитват до вас.

Скорпион

Ако сте раздразнителни и настроението ви е нестабилно, опитайте се да работите самостоятелно и да ограничите контактите. Всяка неволно изпусната враждебна дума ще навреди необратимо на отношенията ви, а както знаете, „обърне ли се колата – пътища много“.

Стрелец

Разпределете задълженията си така, че да можете да си осигурите почивки през равномерни интервали от време. Не го ли направите, ще изчерпите силите си още преди обед. Освен това всеизвестно е, че „работата не е заек, та да избяга“. Каквото не довършите в днешния ден, ще отхвърлите на следващия.

Козирог

Неочаквано дори за самите вас ще намерите решение на въпрос, който отдавна ви пречи и ви разваля настроението. Под влияние на външни фактори ще успеете да комбинирате логиката с интуицията си и ползвайки натрупания опит да стигнете до правилния вариант.

Водолей

Ако се наложи да пътувате, не се колебайте. Екипирайте се подходящо и си осигурете надежден спътник. Що се отнася обаче до финансите, въздържайте се от прекомерни разходи и уговаряне на условията по парични сделки.

Риби

Поставете си за цел да довършвате започнатото, ако разполагате с благоприятни условия. Не го ли направите, обстоятелствата ще се подредят така, че по-късно ще ви е трудно да се върнете към стари занимания, а мисълта за тях ще ви създава чувство за вина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари