IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 януари

14 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Безпредметно е да си създавате точен график за деня. Събитията ще са непредвидими, ще ви се налага да се съобразявате с тях, което е предпоставка за пристъпи на раздразнителност. Ще улесните себе си, ако намалите контактите.

Телец

Проблемите, доколкото ги има, ще са свързани с приятелите ви. Или някой от тях ще има нужда от съдействие и ще ви е невъзможно да реагирате незабавно, или обратно. На вас ще ви е нужна помощ, а няма да знаете на кого да разчитате. И в двата случая е желателно да разполагате с резервен вариант.

Близнаци

Ако се налага да пътувате, независимо дали със собствен или обществен транспорт, проверявайте старателно както пътната обстановка, така и съобщенията от фирмата, с която възнамерявате да се транспортирате. Много е вероятно да се наложи да промените маршрута си или пък да се случи закъснение, отмяна на конкретно разписание, което да забави изпълнението на задачите ви.

Рак

Важна информация, която отдавна чакате, ще наруши динамичния ви стереотип, но едновременно с това ще ви зарадва. Ще ви осигури възможност да се заемете с изпълнението на оригинален проект, за който към момента не сте разполагали с нужната документация.

Лъв

Не губете търпение, ако изникнат затруднения със средствата ви за комуникация като срив на интернета, опит за хакерски атаки или странна повреда на телефона ви. Приемете, че всичко, което се налага да отложите има нужда от усъвършенстване.

Дева

Неумението на околните да работят с вашата скорост или вашето качество ще бъде повод за недоволство. Излишно е да се опитвате да направите всичко с един замах. Придържайте се към логиката на събитията и част от затрудненията ще се неутрализират по естествен път.

Везни

Подхождайте с доза съмнение към всичко, което някой ви съобщава за другиго. Проверявайте самостоятелно фактите, преди да си направите каквито и да било заключения. Вероятността да се опитат да ви вкарат в заблуда не е за пренебрегване.

Скорпион

Въздържайте се от импулсивни изказвания при обсъждане на спорни професионални въпроси. Заемете наблюдателна позиция и изслушвайте старателно събеседниците си. Така ще избегнете възможността за прибързани решения, които биха предизвикали финансови загуби.

Стрелец

Проверявайте много старателно всички клаузи по договорите, които възнамерявате да подпишете. Запознайте се подробно с условията за прекратяването им. Част от тях може да ви поставят в необратимо губеща позиция. В състояние сте да го предотвратите.

Козирог

Не съжалявайте, ако обстоятелствата ви принудят да отложите част от деловите си разговори. Ще е трудно да намерите общ език със събеседниците си и е почти сигурно, че няма да стигнете до споразумение. Отсрочването на уговорките ще ви даде възможност да прецизирате детайлите.

Водолей

От днес Меркурий преминава в ретроградно движение във вашия знак. Прегледайте внимателно и предпазливо електронната си поща. Освободете се своевременно от всички съобщения, предизвикващи съмнение в достоверността си. Отделно от това, ако сте изпращали запитвания до държавни институции, проверете отговорите. Поне един от тях ще ви зарадва.

Риби

Спазвайте правилата, ако се налага да шофирате или да работите с електроуреди. Съществуват предпоставки за авария. Не прекалявайте с разходите и се въздържайте от покупка на офис или комуникационна техника, ако не е изрично необходимо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари