IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откъде да купите мебели за цялостно обзавеждане на хол или спалня в еднакъв стил?

18 януари 2022 12 00

Комплекти за спалня и всекидневна от GRANDecor

Снимка: ПР

Едно от най-големите предизвикателства при обзавеждането на дома е подбирането на отделните мебели така, че да си подхождат и да изглеждат хармонично, вписвайки се в цялостния интериор.

Мебелите в едно помещение трябва не само да си подхождат по стил, но и да си пасват като дизайн и цвят, да се съчетават успешно с цветовата гама на стаята и подовата настилка. В противен случай рискувате някоя мебел да изглежда не на място и да не се вписва в общата концепция.

За да избегнете подобни ситуации, е най-добре да заложите на мебелни комплекти. Те са отлично решение, тъй като са в еднакъв стил и визия, и няма вероятност да изберете мебели, които изглеждат страхотно поотделно, но всъщност не си подхождат когато ги съберете в едно помещение. Това е особено трудно когато купувате обзавеждане от различни места и няма възможност да видите мебелите съчетани заедно.

GRANDecor предлага модулни системи за хол

Модулните системи за хол ви дават възможност да обзаведете помещението изцяло по ваш вкус като можете да изберете само тези мебели, от които имате нужда. Те са отлично решение както за ремонт на ново жилище, така и за обновяване на старо такова, което има нужда от изцяло ново обзавеждане. Предимство е, че дори да не закупите всички мебели от една система, ако впоследствие решите, че имате нужда от някой модул, то ще бъдете сигурни, че той ще си пасне с вече наличните такива.

Модулните системи за хол са в различен интериорен стил – модерен, индустриален, скандинавски, рустик, класически. Материалите също се предлагат в голямо разнообразие – дървесни нюанси, гланцирани повърхности, семпли метални конструкции, избелени мебели с винтидж ефект. Цветовете са актуални и позволяват да откриете точните мебели за вашия вкус и интериор.

Модулните системи за хол се състоят от различни по размер секции, витрини, шкафове, холни маси, скринове, рафтове, етажерки. Може да ги съчетаете по желания от вас начин и да закупите само тези мебели, които пасват на наличното пространство.

Вижте всички комплекти за хол от GRANDecor тук: https://www.grandecor.bg/магазин-продукти/модулни-системи-за-дневна/

Комплекти за спалня в еднакъв стил от GRANDecor

grandecor-bedroom

Комплектите за спалня предлагат красиво и практично обзавеждане, с което ще постигнете желания комфорт без риск от грешки при съчетаването на мебелите. Както и при комплектите за дневна, тук също имате възможност да изберете само тези модули, които са ви необходими спрямо големината, формата и интериора на стаята.

Вижте всички комплекти за спалня от GRANDecor тук: https://www.grandecor.bg/магазин-продукти/модулни-системи-за-спалня/

Ще откриете модулни системи както за големи, така и за малки спални, за помещения обзаведени в модерен, минималистичен, скандинавски, индустриален, винтидж или рустик стил.

Повечето системи ви дават възможност да избирате между различни модели и размери на гардероба – най-често от две до четири крила. Комплектите включват още спалня, нощни шкафчета, конзолни маси, скринове, бюра, ТВ шкафове, етажерки и огледала. С тяхна помощ може да постигнете хармонично и стилно цялостно обзавеждане за спалнята, така че да я превърнете в любимо място за отмора у дома!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари