IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 януари

19 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Наблюдателни сте и без усилия ще забележите онова, което при други обстоятелства ви е убягвало. Видяното ще стимулира въображението и творческото ви мислене, което е убедителна предпоставка за преодоляване на някои съществуващи към момента затруднения.

Телец

Енергетиката ви е стабилна. Редувайте физически с интелектуални занимания, като не прекалявате с първите. Колкото и тонизирани да се чувствате, не прибягвайте до екстремни спортове. Съществуват предпоставки за травми.

Близнаци

По естествен ред ще отпаднат поредица фактори, които са ограничавали свободата ви на действие. Ще го осъзнаете буквално на минутата, което изключително ще улесни комуникацията и най-вече уреждането на сложни делови уговорки.

Рак

Ще разполагате с благоприятни условия за занимание както със съществуващите, така и с предстоящите за реализация професионални задачи. Работейки с тях успоредно ще съумеете да подобрите едните и да създадете устойчива база за другите.

Лъв

Въздействието ви върху околните ще е осезателно. Почти непрекъснато ще ви обсипват с комплименти, което няма как да не повиши настроението ви. Не се заблуждавайте обаче от ласкателния тон, защото все ще се намери някой желаещ да ви „сложи прът в колелата“.

Дева

Непредвидени събития, отразяващи се върху ритъма на работата ще ви разтревожат. Основна причина за подсъзнателен страх ще е мисълта, че може да не успеете да спазите обещаните срокове. Мобилизирайте се, организационните ви умения са едно от най-силните ви качества. Със сигурност ще се справите.

Везни

Не се поддавайте на изкушението отново да възстановите вреден навик, от който преди време с много усилия сте се отказали. Направите ли го, вредите ще са повече отколкото предполагате и ще унищожите с един удар постигнатия към момента положителен ефект.

Скорпион

Занимавайте се с финансови операции, само ако са насочени към възстановяване на нарушения ви паричен баланс. Преценявайте пестеливо всяка стотинка, която възнамерявате да похарчите. Ограничете се до ежедневните разходи и то без излишни глезотии.

Стрелец

Някой от колегите може да ви помоли да се заемете с част от неговата работа. Преценете прагматично дали човекът заслужава услуга и доверие или се налага бързо да измислите убедителна причина и да откажете.

Козирог

Обстоятелствата, при които попадате ще са леко сложни и объркващи. Ще постигнете целите си, ако ги формулирате ясно и сте готови за кратко да излезете от зоната на собствения си комфорт. Резултатите обаче ще си заслужават.

Водолей

Прекалената откровеност на моменти ви поставя в неблагоприятна ситуация пред събеседниците. Не забравяйте, че такова понятие като „благородна лъжа“ няма. Изборът е или да говорите истината, или просто да замълчите. Придържайте се към принципа на по-малкото зло.

Риби

Тонусът ви на моменти ще е в лек спад. Най-лесният начин за възстановяването му е да се занимавате с нещо, което ви е приятно, макар и за кратко. Внасяйки разнообразие в рутинната работа ще стимулирате и фантазията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари