IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 януари

20 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте с умерена скорост и ще реализирате всичките си замисли. Всеки опит да „прескочите сянката си“ реално ще предизвика забавяне на процесите.

Телец

Обстоятелствата ще са променливи, обаче ще ви предоставят прекрасната възможност да довършите занимания, които сте започнали в началото на декември и се е наложило да изоставите. За сметка на тях ще се наложи да се откажете от нещо друго, но последствията няма да са фатални.

Близнаци

Прегледайте още веднъж направеното до момента и то без да бързате. Почти сигурно е, че ще откриете грешки, но пък и ще можете да ги коригирате незабелязано.

Рак

Направете ясен и точен списък на задачите си. Формулирайте подходящата тактика и се заемете с изпълнението им след това. Ще ви е нужна не само мобилизация, но и резервни варианти, откъдето бихте могли да получите помощ при необходимост.

Лъв

Най-лесният начин да намерите общ език с опонентите си е да влезете в ролята на добрия слушател. Чуйте аргументите им, обмислете ги и ще се изненадате от ефекта. Ще установите, че те всъщност са ви подсказали решения, до които не сте успели да стигнете самостоятелно.

Дева

Готовността ви да прегледате и обмислите още веднъж старите проблеми, да потърсите нови начини за преодоляването им, ще се отрази положително на взаимоотношенията. Хора, с които сте в лека дистанция ще оценят високо усилията ви и ще ви подкрепят тогава, когато най-малко го очаквате.

Везни

Осигурете си достатъчно информация за новите дейности. Възползвайте се от натрупания до момента опит, за да не повторите чуждите грешки. Да работите правилно е за предпочитане пред това да работите бързо.

Скорпион

Ще ви съобщят новини за чужди успехи. Покажете искрена радост, вместо да сравнявате себе си с другите. Уважението към нечие постижение е първата крачка към осигуряването на вашите собствени.

Стрелец

Въздържайте се от важни решения. Ако сте си набелязали стартирането на един или няколко нови проекта, то ограничете се само до подготовката им и разпределяне етапите на реализация. Със същинската работа ще се заемете по-късно.

Козирог

Необходимостта да прегледате някои отдавна довършени дейности ще ви подскаже, че бихте могли да ги актуализирате по подходящ начин и да ги ползвате за улеснение на текущата си работа. Ще разполагате с достатъчно време за доработка, така че не се отказвайте.

Водолей

Слънцето днес навлиза във вашия знак и ще стимулира въображението ви. Едновременно с това ще сте в състояние да си създадете мащабна представа за собственото си място в общата обстановка. Подходящ момент за експериментиране с нововъведения, в чийто ефект не сте били особено сигурни.

Риби

Замислите ви ще са интригуващи, особено ако са в областта на социалната сфера. Ограничете действията си само до обезпечаване на ресурси за реализацията им. Не ги споделяйте, нито ги обсъждайте с когото и да било. Стартирайте ги след като си осигурите надеждна база за изпълнение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари