IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 странни факта за зодия Водолей

22 януари 2022 19 30

Защо хората от този зодиакален знак не дават втори шанс?

Istock

Istock

Водолеят е независим, интелигентен и креативен – неща, които са известни за него и заради които много хора му се възхищават. Повечето хора, родени под знака на Водолея, са приключенски настроени, независими и саркастични. Голяма част от тях са уникални и с това, че имат прогресивно мислене. Освен това хората от този знак са считани за непредсказуеми и трудни за разгадаване, тъй като са склонни да крият мислите и чувствата си.

А ето и още 10 странни факта за Водолея, които със сигурност ще ви изненадат:

Водолеят обожава интелектуалците с чувство за хумор

Хората от тази зодия веднага са привлечени от личностите, които ги карат да мислят и/или да се смеят. Водолеите наистина са провокирани не толкова от външността на човек, колкото от неговия ум и харизма. Това важи и за любовта.

Водолеят цени чуждото лично пространство

Самият Водолей има нужда от „време за себе си“, като в същото време той уважава и необходимостта на своите близки от лично пространство. Той никога не влиза в ролята на обсебващ любовник или на задушаващ приятел. Водолеят знае кога да остави близките си на мира. Той умее да спазва подходяща дистанция, когато усеща, че от него се очаква това.

Водолеят обича да открива нови неща

Подобно на Стрелец и Близнаци, Водолеят не обича рутината или монотонността. Той се отегчава лесно и има нужда от нови запознанства с нетрадиционни хора, както и от приключенски пътувания в живота си, поне от време на време. А ако искате романтичната ви връзка с човек Водолей да пребъде, уверете се, че знаете как да го забавлявате.

Водолеят е лоялен и верен в любовта

Въпреки че се отегчават бързо и че са много независими, повечето представители на зодия Водолей са лоялни и верни на своя постоянен партньор. След като открият своя идеален партньор и веднъж се влюбят, те са склонни да дарят този човек с всичко, от което той/тя има нужда.

Водолеят винаги казва истината

Ако искате да чуете истината за нещата, дори да е болезнена, попитайте Водолея. Хората от този знак са брутално честни, а и по принцип не могат да лъжат. Те са известни с това, че винаги казват нещата така, както ги виждат, без да се интересуват от мнението на другите. Освен това те предпочитат кратките, но откровени разговори – по същество.

Водолеят никога не следва тълпата

Имайте предвид, че Водолеят не е типът, който следва тълпата. Той няма да се опитва да се впише в дадена група/екип/отбор, ако нещо в нея/него не му харесва. Хората от този знак са известни като „социални пеперуди“, тъй като доста пъти в живота си са склонни да променят напълно своя приятелски и социален кръг. Истината е, че добрите им приятели могат да се преброят на пръстите на едната им ръка, въпреки че имат доста широк кръг от познанства.

За Водолея грубостта е неприсъща

Усмивката на Водолея понякога всъщност не е усмивка. По-скоро е опит да прикрие негативните си емоции в дадена ситуация. Водолеят мрази да бъде груб и е готов да направи фина забележка, пускайки лека, хладна усмивка. Така той се надява да се справи с неудобните обстоятелства и да не обиди човека отсреща, но в същото време да го сложи на мястото му.

Водолеят не дава втори шанс

Хората от тази зодия не могат да мразят някого безпричинно. Ако един Водолей се разочарова от вас обаче, не очаквайте да ви даде втори шанс. По-скоро ще ви намрази за цял живот, ако сте направили нещо, което силно е наранило чувствата му. Водолеят не прощава – той е много злопаметен.

Водолеят мрази хора, които правят емоционални сцени

Хората от тази зодия не обичат да бъдат въвличани в драми, причинени от емоционално несигурни хора. Те не обичат да се справят с тъга или негативни чувства, защото не са експерти в изразяването на емоции. Водолеят е по-скоро срамежлив и сдържан като поведение.

Водолеят мрази нахалните хора


Хората от този знак не обичат да бъдат притеснявани от упорити, напористи и натрапчиви личности. Човекът Водолей не би искал да бъде принуждаван или притискан в ъгъла. Той гледа да страни или да не допуска в живота си твърде нахални личности, които му досаждат излишно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари