IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 януари

25 януари 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В Библията пише: поискай и ще ти се даде. Правилната тактика за днес е да поискате повече и приемете че сте късметлии, ако получите половината. Като за начало ще е достатъчно.

Телец

Натъкнете ли се на някакви затруднения в текущата си работа, не се стеснявайте да помолите за помощ. Колегите с радост ще се отзоват, а ефектът ще е двоен: вие ще довършите задачите си в уговорения срок, а те ще са доволни, че са се сближили с вас.

Близнаци

Съсредоточете се върху най-важното, проявете последователност и оставете на заден план личните задачи. Залогът от работата в днешния ви ден е висок. От вас зависи да поставите основите на най-сложния от дългосрочните ви проекти.

Рак

Не се отказвайте пред затрудненията, но и не се опитвайте да ги преодолеете със силови методи. Мислете бързо, реагирайте гъвкаво и отстоявайте позициите си с помощта на правилата.

Лъв

Систематизирайте задачите си и се заемете с изпълнението им, без да ги обсъждате с когото и да било. Ще има и неясни моменти, но самостоятелно ще се справите по-лесно. Колкото сте по-педантични, толкова по-добри резултати ще получите.

Дева

Въздържайте се от финансови операции, ако подозирате, че крият в себе си дори минимален риск. Ограничете се до ежедневно-необходимите и неизбежни покупки. Всяка допълнително похарчена стотинка ще се окаже напълно излишен разход.

Везни

Ще се наложи да посветите част от времето си на старите приятели. Един или няколко от тях ще са в неблагоприятна ситуация и ще имат нужда от помощ. Вашата задача всъщност ще се окаже най-важна – да ги обедините и да организирате колективните действия.

Скорпион

Ако имате недовършени задачи, ще ви дърпат назад. С други думи казано, „разчистете“ територията за новото, освобождавайки се от старото. Не се лишавайте от почивка, осигурете си и достатъчно сън, за да поддържате тонуса си стабилен през целия ден.

Стрелец

Пестете си силите. Грижете се приоритетно за личните си интереси и чак след това за тези на околните. Доверете се на инстинкта си за самосъхранение, някой може да се опита да ви подведе.

Козирог

В професионалната сфера всичко ще върви гладко и според предположенията ви, но в личен план са възможни конфликтни ситуации. Най-вероятно ще са между представителите на две поколения. Намесете се, само ако сте абсолютно убедени, че няма да намерят общ език помежду си.

Водолей

Въздържайте се от участие в чужди решения. Дори да изразите мнението си добронамерено, този към когото го отправяте, може да го разбере неправилно, да реши, че е опит за манипулация и да навредите на отношенията си.

Риби

Интуицията ви е по-силна от разума. Разчитайте на нея при сложни ситуации, но се придържайте към логиката на събитията при изпълнение на рутинните си задачи. Изслушвайте мнението на близките си, независимо дали имате намерение да следвате препоръките им или не. Вниманието ви е важно за тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари