IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които шпионират половинката си

27 март 2022 19 30

Ако се усъмнят във верността ѝ

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Връзките се градят на уважение, доверие, лоялност и любов. Ако някое от тях липсва, това е предпоставка за неустойчиви и напрегнати взаимоотношения. Някои хора по природа са много мнителни и са готови на какво ли не, за да се отърват от съмненията си и да успокоят ревността си. Това включва подслушване, ровене из телефона и личните вещи и дори физическо следене, когато има недоверие. Темпераментът определено има значение, а според астролозите, зодията също. Ето и кои представители на зодиака са най-склонни да следят половинката си, ако се съмняват в нея:

Овен

Те са любопитни, импулсивни и много директни относно чувствата си. Така че, ако подозират, че партньорът/ката им може да ги мами, няма да се поколебаят да я разследват обстойно.

Телец

Телците са семейно ориентирани и държат много на почтените отношения в личен план. Когато са сериозни спрямо някого и инвестират време и чувства, очакват същото, което ги прави и извънредно мнителни. Ако смятат, че може да им слагат рога, са готови на всичко, за да стигнат до дъното на подозренията си.

Дева

Те се стремят към съвършенството в живота, връзките и кариерата си. И ако нещо в поведението на любимия човек заплашва това съвършенство, те ще го разследват. Готови са да го следят като хрътка.

Стрелец

Те изглеждат много широко скроени и свободолюбиви, но това не означава, че ще позволят да ги разиграват. Както ви се усмихват и ви говорят мили думи, така ще ви се лепнат като опашка и ще ви следят през целия ден и то без да разберете.

Козирог

Козирозите искат най-доброто от живота. Те са трудолюбиви и инвестират усилено както в работата си, така и в личния си живот. Изключително справедливи са и ненавиждат лъжите и съмненията. Макар да обичат ясните и точни отношения, няма да се поколебаят да следят половинката си, ако я заподозрат, че кръшка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари