IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

21 март 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 21 – 27 март

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 21 – 27 март. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос, само ден след настъпването на астрономическата пролет.

Овен

Творческите занимания ще са ви по-интересни от чисто практическите. С настъпването на пролетта ще можете да разнообразите ежедневието си занимавайки се с интериора у дома, разходка по магазините за обновяване на гардероба или провеждане на терапия за подобряване на външния вид. Ще разполагате с изгодни варианти за покупка на технически изделия, с които да облекчите и улесните работата си. Любителите на кулинарното изкуство биха могли да експериментират, прибавяйки към приготвяните ястия необичайни продукти или екзотични подправки. Ефектът ще е впечатляващ.

Телец

Контактите от всякакъв характер ще са доста по-интензивни в следващите дни. Ще се наложи да разговаряте или дори да се срещнете с далечни роднини, които не сте виждали с години. Често ще получавате новини от приятели, живеещи на голямо разстояние от вас. Подгответе се психически, че не всички ще са приятни. По-възрастни роднини ще имат нужда от грижа, с която задължително ще трябва да се заемете. Децата ви или по-млади роднини също ще ви занимават с проблемите си, но те няма да ви затруднят, защото ще са свързани с обучение или усвояване на сложна информация. Личната ви грижа ще засяга най-вече здравето, спазвайте противоепидемичните мерки.

Близнаци

Почти успоредно ще получавате и материалните, и духовните придобивки, към които се стремите. Опитвайки се да купите някаква вещ, ще възстановите прекъснато преди време приятелство. В друг момент, търсейки стар приятел, съученик, колега, далечен роднина ще попаднете на предмет, който отдавна желаете да имате, при това на цена, която можете да си позволите. Ще сте достатъчно общителни, за да се запознаете с нови хора и да спечелите симпатиите им и достатъчно предпазливи, за да не допуснете да навлизат в личното ви пространство. Преживяванията ще са разнообразни, но и полезни.

Рак

Подходящата тактика за следващите дни е да използвате творческия си потенциал и личния си чар. Помислете за състоянието на отношенията си в момента, при това във всички сфери – колеги, приятели, съседи, роднини, любими хора. С когото и от тях да имате противоречия, ще разполагате с удобни моменти да ги преодолеете без особени усилия и без да се налага самите вие да пренебрегвате принципите си. Постарайте се да си изградите цялостна картина за собствените си позиции без да се вторачвате в детайли. Интуицията ще ви подскаже какъв трябва да е индивидуалният подход, който ще ви осигури сближаване с всеки един от партньорите, за да оставите разногласията в миналото.

Лъв

Като се има предвид, че Слънцето ще е в знака на Овена, който е от вашата огнена стихия, то може уверено да се твърди, че енергетиката ви ще е стабилна. Ще повишите ефективността си, ако се ориентирате към дейности, които ви харесват и които изискват прилагане на нестандартен подход. Що се отнася до рутинните и отегчителните, които няма как да избегнете, постарайте се да си осигурите съдействие преди да ги започнете. Така, ако не помощ, то поне ще имате компания и няма да ви е скучно. Разпределете програмата си така, че да разполагате с време за спортни занимания и престой на открито колкото е възможно по-често. Не експериментирайте с непознати хранителни продукти.

Дева

Важните въпроси, с които ще се наложи да се занимавате ще са свързани предимно с професионалния и социалния ви живот. Ако водите някакво съдебно дело или имате юридически спор, то най-после ще получите окончателното решение по него. В случай, че сте започнали разговори, отнасящи се до професионалния ви статус, заплатата, позицията, която заемате, те ще бъдат завършени и ще знаете каква трябва да е следващата ви крачка. Ако сте от хората, които предпочитат да подготвят предварително летния си отпуск и залагате на т. нар. „ранни записвания“ ще получите интригуващи оферти, от които не само ще се възползвате, но и след няколко месеца ще се убедите колко умно сте постъпили, като значително сте намалили разходите си.

Везни

Преживяванията в следващите дни ще засегнат предимно личните ви отношения. Постъпките на някои близки или приятели ще ви накарат да разберете доколко можете да им вярвате и доколко връзките ви са устойчиви. Ще настъпи и естествена промяна на принципите и очакванията ви. Ако обстановката в семейството или с любимия човек е критична, ако се съмнявате в силата на своите чувства и искреността на партньора, то ще можете да проверите доколко съмненията ви са основателни. Кратък флирт или просто мимолетна „забежка“ ще проясни собствените ви мисли, очаквания, ниво на привързаност. Ще си отговорите на въпроса дали трябва да запазите актуалния си статус или да предприемете крачка към по-решителна промяна.

Скорпион

Ситуациите, в които попадате ще са необичайни и ще ви стимулират да използвате максимално вътрешния си потенциал. Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви екстремни ситуации, които не могат да се разрешат с познатите към момента средства. Ще трябва да реагирате гъвкаво, да активирате скритите си заложби, да прибегнете до резервите си, за да „излезете сухи от водата“. Няма да съжалявате, защото ще повярвате в уникалните си способности, за които при обикновени обстоятелства буквално не подозирате. Ще поставите в ред чувствата и мислите си. Ако отдавна замисляте някаква промяна като да практикувате непознато към момента занимание, то без никакво съмнение най-после ще го направите и то не от нулата, а с ясното съзнание, че сте натрупали достатъчно познания по въпроса, за да стартирате по правилния начин.

Стрелец

Удължаването на деня и повишаване на температурите ще събуди авантюристичните ви предпочитания. Мислите за пътешествия, екстремни преживявания, непознати приключения и географски дестинации все повече ще изпълват съзнанието ви. Всъщност, ще живеете много повече с мечти за бъдещето, отколкото със събитията от настоящето. Но пък ще можете ясно да формулирате и структурирате целите си, етапите на постигането им и ресурсите, които са ви нужни. Действителността ще е наситена с ярки цветове, а контактите ще ви изпълват с радост. Поредица „дребни сполуки“ ще стимулират въображението и ще поддържат оптимизма ви.

Козирог

Ще осъзнаете, че интересите ви леко се променят в някаква посока, макар че първоначално няма да можете да си обясните причините. Всъщност, причините не са важни, важна е посоката, в която се оформят стремежите ви. Те ще са свързани предимно с желание за самостоятелни творчески изяви по-скоро на аматьорско ниво. Включвайки се в различни групи по интереси, ще можете да сравните възможностите и да изберете най-подходящото за себе си. Изразходвайте пестеливо парите си. Въздържайте се от спонтанни покупки, които ще се окажат абсолютно излишни и ще съжалите за ентусиазма си, защото реално сте претърпели загуба.

Водолей

Тонусът, въображението, креативното ви мислене ще са еднакво силни и еднакво впечатляващи. Ще можете да действате активно в няколко направления едновременно. Ще съумеете да съчетаете професионалните със социалните си задължения, личните с приятелските и семейните интереси. Ако наблюдавате внимателно събитията и се съобразявате с обстановката, ще успеете да презентирате новите си проекти, да си осигурите сътрудници и спонсори, да рекламирате постигнатото до момента. Деловите разговори ще са продуктивни. Ще изгладите съществуващите спорове и ще намерите решения на някои финансови въпроси.

Риби

Не отхвърляйте поканите за участие в различни обществени и социални инициативи дори да не са пряко свързани с вашите интереси или умения. Колкото повече нови контакти създадете, толкова повече и по-устойчиво ще разширите сферата си на влияние. Привлекателни сте и ще спечелите вниманието на хората, от които зависи напредъкът ви, а и на такива, които лично ви интересуват. Изявите пред публика ще повишат популярността ви. Може да останете с впечатлението, че неприятностите сякаш „ви заобикалят“, но това не бива да се отразява на поведението ви и да ви зарежда с прекалено самочувствие. Радвайте се на успехите си, без да ги обсъждате. Не е изключено да получите финансов приход, на който от доста време се надявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари