IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са слабите места на всяка зодия?

13 март 2022 19 30

Вижте уязвимите им точки

Снимка: Pixabay

Овен – завист

Овните са много конкурентни и се гордеят с това, че са най-добрите във всичко, което правят. Когато някой постигне голям успех и работи по-добре от тях, завистта на представителите на тази зодия понякога надделява, карайки ги да се чувстват несигурни за собствените си умения и постижения.

Телец – несигурност

Понякога Телецът може да бъде прекалено загрижен за статуса си и как изглежда в сравнение с околните. Те могат да сравняват своите постижения с тези на другите по-надолу по веригата и да се чувстват несигурни относно собствената си позиция и как се вписват. Това е нездравословен навик, но често е трудно за Телеца да се отърве от него.

Близнаци – чувство за собствена значимост

Близнаците са любопитни същества, които са склонни да са в крак с всички събития. Те наистина се интересуват от това как се справят. Но в същото време представителите на този знак се чувстват неудобно от идеята, че хората не ги оценяват достатъчно високо за тях и могат да бъдат много неуверени, мислейки, че са забравени.

Рак – ниско самочувствие

Раците могат да изпитват съмнение в себе си, дори да знаят, че всичко това е тяхна измислица. Често успяват да видят позитивите и силните страни в другите хора, но в същото време минимизират собствените си положителни качества, чувствайки, че не са достатъчно добри.

Лъв – критика към външния му вид

Може да звучи абсурдно, но Лъвовете могат да бъдат доста несигурни относно външния си вид. Особено когато смятат, че не изглеждат най-добре. Те се гордеят много с начина, по който се представят, но могат да станат много срамежливи, ако почувстват например, че косата им не е добре днес.

Дева – пълен контрол

Девите обичат да имат пълен контрол над живота си и могат да бъдат доста несигурни при мисълта да го загубят до известна степен. Те полагат всички усилия да поддържат ред и стабилност в живота си и правят всичко възможно да предотвратят възникването на хаос.

Везни – срам

Точно както Везните обичат да правят добро впечатление, те може да се страхуват да не опетнят репутацията си пред тези, които най-много уважават и на които се възхищават. Понякога просто трябва да се тревожат по-малко за това какво мислят другите хора.

Скорпион – потайност

Скорпионите са естествено потайни и държат картите в ръкавите си. Те често се чувстват най-несигурни, когато са на публично място, и реагират зле, когато хората правят личния си живот публичен.

Стрелец – изборите в любовта

Стрелците много ценят свободата си и често не желаят да се откажат от нея. И когато става въпрос за любов, те често пропускат възможности за връзка. Те не могат да се справят с хора, които са твърде притежателни или които се опитват да ограничат свободата им и следователно могат да бъдат доста несигурни в себе си поради идеята за обвързване.

Козирог – страх от провал

Уязвимостта на Козирога се крие в перспективата да се провали в нещата, които има предвид, дори външно да не го показват. Това обаче често може да работи в тяхна полза, като ги насърчава да работят още повече, за да избегнат провал.

Водолей – любов към свободата

Водолеите са независими и авантюристични хора, които са най-щастливи, когато имат свободата да живеят, както си искат. Когато хората започнат да се опитват да ги обвързват със задължения, за които не са готови, те могат да започнат да се чувстват изключително неудобно.

Риби – страх от загуба на репутация

Рибите имат златно сърце и искат да бъдат от добрата страна винаги. Но понякога могат да зациклят твърде много на това какво мислят другите за тях и да се притесняват, че хората говорят за тях в негативна светлина. Често се притесняват, че ще ги разберат погрешно или изобщо ще тълкуват погрешно намеренията им.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари