IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които са склонни да се държат заядливо и троснато

29 април 2022 17 30

И защо невинаги трябва да им се обиждате

Istock

Istock

За добро или лошо астрологията играе ключова роля в оформянето на нашата личност. В зависимост от хороскопа, базиран на рождената карта, някои личности се раждат с по-рязко, хапливо и/или грубо поведение и като цяло отношение към другите хора, но не от липса на възпитание или защото са лоши, а просто защото така им идва отвътре. Те дори впоследствие могат да съжаляват за реакцията и/или думите си, но така или иначе не умеят да въздържат яда си.
А ето и кои са 5-те зодиакални знака, които най-често се държат сопнато или троснато с другите:

Телец (20 април – 20 май)

Телецът не си пада много много по демокрацията или поне не я осигурява за околните. Ако ще излизате с човек от тази зодия, имайте си едно наум, че той ще има много ясни представи за начина, по който стоят нещата. И нещата винаги трябва да стават по неговия начин. Ако искате да почувствате троснатото поведение на Телеца, то опитайте се да оспорите неговото мнение. Ще бъдете покрити с толкова много сол, че ще си помислите, че вали сняг!

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Вероятно Скорпионът трябва да оглави списъка на зодиите с най-язвително поведение. Така че ако планирате да се срещате с човек от този знак – знайте това: Скорпионът има очаквания. Ако тези очаквания не бъдат изпълнени, Скорпионът може да започне да се държи рязко и троснато на секундата. Особено ако става въпрос за неща, които той смята, че вие му дължите. По-добре не се опитвайте да му противоречите, защото може да ви спретне доста грозна сцена!

Овен (21 март – 19 април)

Когато излизате с човек от зодия Овен, трябва предварително да знаете, че хората от този знак са много импулсивни. Заради това те невинаги премислят това, което излиза от устата им, често реагират грубо, остро и леко недодялано, но те не осъзнават, че така могат да наранят чувствата на другия. Овните просто казват всичко, което им хрумне на момента и са склонни „да слагат сол в раната“ и „да наливат масло в огъня“. И въпреки това, Овенът може да бъде много добър!

Водолей (20 януари – 18 февруари)

В случай, че не знаете – Водолеят винаги всичко знае! Когато се срещате с човек от този знак, бъдете готови, че той ще проявява превъзходство. Водолеите могат да се държат доста сопнато, поучително и рязко в начина, по който предават своите елитарни познания. И всъщност на Водолея дори не му хрумва, че изглежда безчувствен, нетактичен или че му липсва всякаква дипломация – той ще продължи със своето снизходително поведение.

Дева (23 август – 22 септември)

Девата също може да се държи доста сопнато, особено когато не е в настроение. За щастие, соленото отношение на Девата не е налице винаги, както е при някои от другите зодии, изброени по-горе. Девата може да бъде много мила, внимателна и услужлива. Но потенциално може да се държи и доста сприхаво. Тя е най-склонна да прояви своята раздразнителност, когато иска да помогне или съдейства на някого, а той не се вслушва в съветите и препоръките ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Иво ( преди 1 година )
Може ли да попитам астролога, дали има възможност да няма навсякъде Овен?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар