IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които са силно критични към половинката си

22 април 2022 19 30

Дори и без основателна причина

Istock

Istock

Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки човек си има своите недостатъци. Романтичната връзка може да накара сърцето ви да трепти от щастие и да добавя тръпка към живота ви, но това не означава, че ще успее да премахне кусурите ви. Някои хора, когато влязат в сериозна връзка, започват да се чувстват по-несигурни в себе си, други започват да страдат от промени в настроението, на трети им се налага да правят компромиси в някои аспекти... Всяка зодия си има някои специфични личностни черти, когато става въпрос за поведение във връзка.

А ето и кои са 5-те зодии, които най-лесно се дразнят на половинката си и са силно критични към нея, като често нямат основателна причина:

Телец (20 април – 20 май)

Доминиращата природа на тази зодия може да предизвика техния по-взискателен темперамент да се прояви. Когато нещата във връзката не вървят по начина, по който един Телец е планирал, това лесно може да го подразни и той да започне да страда от резки промени в настроението. Когато нещата не стават по техния начин и когато не получават това, което искат, Телците се разстройват вътрешно. Тогава те стават заядливи и критични към половинката си. Понякога те си изкарват яда на своя партньор, дори той да не е виновен за обстоятелствата, които са разгневили Телеца.

Дева (23 август – 22 септември)

Твърди се, че хората, попадащи под този слънчев знак, имат най-нисък праг на толерантност. Те са супер критични към партньорите си и са склонни да ги държат под контрол. Дори и най-малкото неудобство може да предизвика злобната забележка на Девата и нейният партньор ще трябва да се изправи пред тежестта на този факт, а най-добре е да свикне с него и да не приема нещата твърде лично. За да се примирите по-бързо с взискателната природа на Девата, единственото, което можете да направите, е да разберете кои неща отключват яда ѝ най-много и да ги избягвате.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Казват, че ако се опитате да възпрепятствате дадено решение на човек от зодия Скорпион, вие по-скоро ще го мотивирате да го изпълни. По отношение на взаимоотношенията, хората от този знак рядко обмислят или взимат предвид решенията на половинката си, защото очакват всеки човек да се съгласява и съобразява с тяхното решение. Хората, принадлежащи към този слънчев знак, мразят от дъното на душата си лъжата. Всеки, който дръзне да ги излъже или подведе за нещо, предизвиква гнева им моментално, дори лъжата да е невинна или незначителна.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Повечето Козирози имат слабо развито чувство за хумор, което ги прави един от най-сериозните зодиакални знаци. Те намират мързеливите и несериозни хора за силно дразнещи. Обикновено точно тези хора предизвикват най-яростната критика на Козирога. Ако романтичният партньор на Козирога проявява ленивост или липса на отговорност, той ще трябва да се научи да понася ежедневни забележки. Ако бъде предизвикан, Козирогът няма да се поколебае да създаде сцена на конфликт и то на публично място, излагайки своя партньор.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Известно е, че Водолеите са дипломатични и толерантни по натура. Ако нещо ги дразни или разочарова в техния партньор, те най-вероятно няма да го критикуват директно, а ще започнат да го неглижират или да проявяват неуважение към него. Поради това половинката на Водолея често може да се чувства нежелана или недостатъчно обичана. Стресовите ситуации обикновено дразнят човека Водолей. Той умее да прикрива гнева си, но не и разочарованието си. А веднъж разочарова ли се от партньора си, Водолеят се променя много във връзката и отношенията, имайте го предвид!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 година )
prestanete da kazvate ce vinyanya nykogo tezi koito vinem te se znayat ostanalite da ne podklajdat tova ee
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар