IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 май

3 май 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Duy Đặng, Pexels

Снимка: Duy Đặng, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преживяванията ще са интригуващи и ще предразполагат към повишена емоционалност. Налице са предпоставки за нова любовна авантюра, която бихте започнали, само ако виждате бъдеще в нея. Възможността за мимолетна връзка не би ви заинтересувала.

Телец

Не проявявайте собственическо отношение към близките си. Дайте им възможност да взимат решенията и да допускат грешките си самостоятелно. Най-доброто, което бихте могли да направите, ако искате да помогнете, е само да споделите опит.

Близнаци

Дребна случка ще ви зареди със съмнения и изведнъж ще станете необичайно мнителни. Избягвайте проявите на ревност, ако нямате сериозни аргументи. Изяснете подробностите, преди да отправите обвинения, за да не навредите необратимо на отношенията си.

Рак

Постъпка на близък приятел може едновременно да ви ядоса и разочарова. Не бързайте със заключенията. Проверете дали не става дума за външен натиск, обективни фактори, манипулация, които се опитват да разрушат доверието помежду ви.

Лъв

Ново делово запознанство ще предизвика силни чувства. Ще се окажете на кръстопът по отношение на собствените си желания: какво бихте предпочели – връзката да остане чисто професионална или да е по-скоро лична. Мислете за развитието ѝ в перспектива.

Дева

Случаен разговор ще ви подскаже, че има разминаване между повода и причината за конфликт с близък приятел или роднина. Все още сте в благоприятна позиция да го прекратите, така че създайте си тактика и направете първата крачка.

Везни

Намалете инициативата и се ориентирайте предимно към рутинни занимания. Наблюдавайте поведението и се вслушвайте в разговорите на колегите или близките си. Ще забележите, че някой упорито се опитва да ви внуши вижданията си. Преценете внимателно дали съвпадат с вашите, дали да ги приемете или да се дистанцирате своевременно.

Скорпион

Приемете със здравословна доза предпазливост новите идеи, които ви споделят и новите проекти, в които ви канят да участвате. Помислете доколко ще е подходящо да се обвързвате с тях, дали ще можете лесно да ги напуснете или е по-добре изобщо да не се занимавате.

Стрелец

Много е вероятно да получите допълнителни парични постъпления. Не обсъждайте въпроса с никого, освен с близките, които трябва да бъдат посветени в случката. Задръжте ги за резерв, не е подходящо да правите инвестиции.

Козирог

Лесно ще реализирате замислите си, ако правилно разпределите приоритетите и ресурсите. Обстоятелствата ще ви поставят пред дилемата дали да продължите вече започнатото или да поставите ново начало. Правилният критерий за оценка е времето, за което ще получите очакваните резултати.

Водолей

Творческият потенциал и въображението ви са в синхрон и ще ви подскажат ефективни решения на казуси, които сте изоставили, защото са ви затруднявали. Заемете се с тях. Успоредно с изпълнението им ще можете да довършите и текущите си задължения.

Риби

Отклонете учтиво желанието на някой от колегите, съседите или друг събеседник, който не ви е особено близък, да обсъди с вас чужда тайна. Най-вероятно става дума за опит да ви въвлекат в интрига, който с цел предпазване от неприятности трябва да пресечете, преди да е започнал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари