IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво противоречи на философията ви за живот?

6 май 2022 19 30

И то най-много, ако вярвате на звездите

Istock

Istock

Всеки зодиакален знак има по едно нещо, което наистина противоречи на неговата философия за живот. Нещо, което е в пълна опозиция с основата на неговите принципи или ценностна система. Ето кое винаги го дразни, ядосва го или го изкарва извън нерви.

А ето и кое е това, което противоречи на вашата философия за живот, базирано на зодиакалния ви знак:

Овен = Да трябва да чака

Овните са спонтанни, енергични, инициативни и неспокойни. Те винаги действат тук и сега. Обичат да правят нещата веднага, на момента. Истинският Овен има нулева толерантност към изчакването. Той не притежава търпение и дори не разбира неговия смисъл.

Телец = Да му се каже, че е в грешка

Телците имат силен характер и са много самоуверени. Изградят ли си мнение по даден въпрос, те ще се придържат към него, каквото и да се случва около тях. Ако се налага, те са готови да спорят до смърт, за да докажат, че тяхната теория е правилната.

Близнаци = Да живеят в рутина

Рутината е смърт за Близнаците. Те не могат да понасят да се придържат към едно и също ежедневие месеци и години наред, дори ако това е за тяхно добро. Повторението ги кара да се чувстват в пълен застой и ги отегчава до безкрай!

Рак = Да бъде изолиран

Хората от зодия Рак имат нужда да бъдат винаги около любимите си хора. Тяхната философия за живот не допуска, че те могат да бъдат поставени в изолация, а мнението им – пренебрегнато от близките им. Това действа убийствено на тяхната, и без това, несигурна природа.

Лъв = Да остане незабелязан

Лъвовете са свикнали да се открояват в тълпата, така че когато не са в центъра на събитията или изобщо не привличат чуждия интерес – това е опустошително за тях. Лъвът не може да живее в чуждата сянка, нито да вирее, без да му се обръща внимание.

Дева = Да бъде подценявана от глупаци

Девите са умни, аналитични и организирани, така че когато предлагат добре обмислени решения, но на хора, които просто не искат да ги чуят или нямат капацитет за това, те изпадат в ярост. Девата не може да приеме, че може да е зависима или подценявана от глупаци.

Везни = Да не могат да постигнат консенсус

Везните са родени посредници и дипломати и това правят цял живот. Така че за тях е върхът на разочарованието, когато предлагат справедливо, добро и разумно решение и за двете страни, и въпреки това, двете страни не успяват да се споразумеят.

Скорпион = Да контактува с лъжци и самохвалци

Скорпионите са много интуитивни и винаги усещат, когато някой се опитва да ги излъже или преувеличава нещата нарочно. Това буквално ги побърква. Скорпионът цени истината най-много и ненавижда хората, които я прикриват или изкривяват.

Стрелец = Да бъде подведен от страхливци

Стрелецът е смел, позитивен, винаги ентусиазиран, готов за купон и нови събития. Той не понася хората, които искат да забавят или провалят нещата, или онези, които се отдръпват/отказват в последния момент, точно когато всичко започва да става забавно!

Козирог = Да бъде злепоставен

Козирозите са упорити, трудолюбиви, амбициозни и се целят към висок обществен статут. Затова, когато някой друг се опитва да им открадне парите или да опетни репутацията им под някаква форма, това ги вбесява до дъното на душата им.

Водолей = Да се примирява с познатото

Водолеите са смели и изцяло отворени към новостите по света... независимо дали става въпрос за идеи или за подходи. Те не искат да им се казва, че има само един начин да направят нещата. Водолеят знае, че напредъкът идва само чрез излизане от коловоза.

Риби = Апатичните хора

Рибите са много грижовни и саможертвени. Те се побъркват, когато виждат колко безчувствени хора има около тях. Те не могат да осмислят факта, че на някого може да не му пука за подобряване на дадена ситуация, че има хора непукисти. За Рибите всеки човек, поотделно, трябва да има принос за общото благо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари