IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 май

13 май 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Снимка: Jill Wellington, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В синхрон с петъчния ден стремежът ви към пътешествия рязко ще се повиши. Не говорете по темата, а проверете най-близките дестинации и организирайте импровизирано развлечение за следващите почивни дни.

Телец

Контактите ще са интензивни и до вас ще достига каква ли не информация. Преценявайте внимателно какво споделяте или обсъждате, защото неволно може да се окажете въвлечени в доста неприятна интрига.

Близнаци

По стечение на обстоятелствата ще присъствате на публично мероприятие с широк кръг участници. Не е изключено да осъществите интригуващо запознанство, което да се превърне в трайна лична или делова връзка.

Рак

Изненадваща покана за приятелско парти или посещение на гости отдалече, които не сте виждали доста време ще ви зарадва. Насладете се на емоциите максимално, но не се преуморявайте физически.

Лъв

Не оставайте дълго време в затворено пространство. Ако няма начин да си организирате предпочитано пътешествие, то направете разходка, макар и кратка, сред природата в най-близкия до вас парк или развлекателен комплекс.

Дева

Въздържайте се от сложни решения, без възможност за корекция. Заниманията ви ще са разнообразни, на моменти ще е трудно да се концентрирате и от желание да сте пълноценни, може да пропуснете важен детайл.

Везни

Ще сте доста по-общителни от обикновено, но и по-бъбриви. Не споделяйте подробности от личния си живот в светските разговори. Прекалената откровеност може да ви навреди.

Скорпион

Отношението на колегите и деловите ви партньори може да е доста дистанцирано и странно. Не се опитвайте да разберете причините. За сметка на това в средата на неформалните си приятели ще сте буквално „душата на компанията“.

Стрелец

Препятствията, на които се натъквате буквално ще ви провокират да „заобиколите“ правилата. Приемете го като вид изпитание и се придържайте към рамките на позволеното. Всяко отклонение, дори в момента да не бъде забелязано, рано или късно ще ви създаде проблеми.

Козирог

Обичайните занимания ще са много и ще ви отегчават. Почти непрекъснато ще ви се иска да ги изоставите за сметка на нещо по-интересно, което привлича вниманието ви. При едно оптимално подреждане на графика бихте могли да ги комбинирате и редувате. Ще реализирате на практика прословутата максима за вълка и агнето.

Водолей

Събитията ще са динамични и нееднозначни. Едва ли ще се случат някакви кардинални промени, но обстановката ще е толкова непредвидима и променяща посоката си, че няма да можете да се оплачете от липса на разнообразие.

Риби

Почти всеки разговор, проведен днес ще завършва или с разправия, или с разочарование. При тези обстоятелства, сведете контактите до минимум и предимно до хора, с които лесно стигате до споразумение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари