IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

16 май 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 16 – 22 май

IStockphoto

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 16 – 22 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

Овен

Въображението и физическите ви сили ще са в обратно-пропорционална зависимост. Колкото едното се усилва, толкова другото ще намалява. От вас зависи да прецените обективно състоянието си и да определите темпото на работа. Опитайте се да „намалите оборотите“, да дефинирате целите и да структурирате дългосрочните планове. По този начин ще повишите енергийните си запаси и ще си осигурите благоприятни условия за напредък.

Телец

Предстоят впечатляващи събития, повечето от които ще засегнат пряко личния ви живот. Сравнително често ще попадате в ситуации, изискващи бързи и решителни действия и които в крайна сметка може да се окажат леко изтощителни. Времето за мислене ще е по-малко от времето за реакция. Ще осъзнаете промените, изразяващи се в леко разместване на ценностната система след като вече са се случили. Този факт може да ви подейства смущаващо. Приемете го като необходим рестарт, който ще създаде равновесие между физическото и психическото ви състояние.

Близнаци

В края на седмицата Слънцето ще навлезе във вашия знак и ще отбележи нов етап в живота ви. Ако отделите време за анализ на постигнатото, ще можете да направите правилните заключения и да набележите следващите важни стъпки, тръгвайки от нулата. Уроците от миналото ще ви помогнат да избегнете грешките в бъдеще. Поддържайте дистанция с околните, но се вслушвайте в разговорите им. Ще научите информация, която дълго време са се опитвали да скрият от вас.

Рак

Не обсъждайте интересите и намеренията си. Осъществявайте ги последователно и тихомълком. Ще ви е необходима информация, свързана предимно със събития от миналото, но ще намерите точно каквото ви трябва. Сведенията ще съдържат скрит смисъл, който благодарение на интуицията си и на подсъзнателно ниво само вие ще разберете. Вероятно ще се наложи да реализирате няколко пътувания, по време на които ще се запознаете с нови хора. Организирайте ги самостоятелно и без да ги огласявате.

Лъв

През първите няколко дни обстановката ще е напрегната. Към каквато и дейност да се насочите, непрекъснато ще се натъквате на затруднения, създадени от субективен фактор. Може да придобиете усещането, че целият свят се опитва да ви пречи. Близките не само няма да ви предложат помощ, но в известен смисъл ще ви разочароват с реакциите си. След сряда обстановката ще се успокои и ако анализирате случилото се, след което разпределите правилно ресурсите, ще успеете да довършите част от започнатото и да минимизирате загубите. Въздържайте се от скъпи покупки и непланирани разходи.

Дева

Преживяванията ще са противоречиви. От една страна ще имате желание да посветите повече време на себе си, да си осигурите тишина, спокойствие, да останете сами със собствените си мисли. От друга, за вас е трудно да се лишите от контакти, от общуване. Напредъкът ви до голяма степен зависи от социума. Помислете за причините, пречещи за изграждането на стабилни и трайни отношения. Ще си спомните събития, които не избледняват в съзнанието ви, но все още не можете да установите причините, които са ги предизвикали. Най-лесният начин да се освободите от съмненията е да ги споделите с човек, на когото имате безпрекословно доверие.

Везни

Социалната ви активност ще е доста висока, но може би точно по тази причина твърде често ще се натъквате на неразбиране или невъзможност да намерите общ език със събеседниците си. Опитайте се да реализирате замислите си самостоятелно и да говорите колкото е възможно по-малко за бъдещите си планове. Останете в сянка, не привличайте вниманието, провеждайте срещите и разговорите си „на четири очи“. Проявете дискретност при научаване на чужда тайна, която старателно е била скривана. Умението ви да избягвате интригите ще получи висока оценка.

Скорпион

Пълнолунието и мистичното пълно Лунно затъмнение във вашия знак са знаковото събитие на седмицата. Ситуациите на моменти ще са сложни и ще ви се стори, че всички световни беди се изсипват върху вас. Ефективен начин за стабилизиране на психическото ви равновесие е медитацията. Разпределете програмата си така, че да си осигурите поне половин час дневно за такава процедура. Ще активира интуицията и въображението ви, ще ви подскаже нестандартни творчески решения на съвсем обикновени задачи. Не е изключено да поставите начало на тайна любовна връзка с непредвидим край.

Стрелец

Условно бихте могли да разделите предстоящия период на две части. През първите дни настроението ви ще е по-скоро мрачно, не е изключено да ви изпълнят натрапчиви мисли, да усетите страх от бъдещето. Независимо от това се придържайте стриктно към текущите си задължения. Именно усилената работа ще ви помогне да преодолеете неувереността си и да осъзнаете, че случващите се промени са към по-добро. Събитията от втората половина на седмицата ще са нещо като подготовка за други, чиято поява ще е през първата половина на следващата година. Разчитайте на опита си и обмисляйте задълбочено решенията с дългосрочен ефект.

Козирог

Подходящата тактика за следващите дни е: „бързай бавно“. Колкото повече се опитвате да изпреварвате събитията, толкова по-лоши резултати ще получавате. Съобразявайте се с обстановката, изчаквайте, за да се ориентирате в случващото се и чак след това реагирайте с насока минимизиране на щетите и стабилизиране на позициите. Повишено внимание ще изискват въпросите, свързани със семейството, децата, родителите ви или брачния партньор. Намалете инициативата, ефектът от нея ще е нулев. Концентрирайте се към обичайните ежедневни проблеми и се опитайте да се справите самостоятелно. Изборът ви основно ще се свежда до това от двете злини да прецените по-малката, така че не бързайте.

Водолей

Едно от най-големите ви затруднения е да пазите тайна. И то не защото чак толкова много обичате да споделяте, а защото ви харесва да привличате вниманието. През тази седмица обаче е желателно да сте максимално дискретни. Действайте активно, но без излишен шум. Не демонстрирайте нито характер, нито емоции. Изобщо, бъдете по-ниски от тревата и по-тихи от водата, ако искате да постигнете поне част от замислите си. Периодът съвсем няма да е лесен и безметежен, но след време ще установите, че всичко, което се е случило е било полезно. Ще можете да възстановите стара, отдавна прекъсната връзка, да стабилизирате партньорските си отношения и да разпределите по най-ефективен начин потенциалните си ресурси.

Риби

Голяма част от преживяванията ще са нелогични и подтикващи повече към мечти, отколкото към прагматични действия. Важните заключения, които ще можете да направите на база личен опит ще са изненадващи и не съвсем приятни. От една страна ще видите „истинското“ лице на част от партньорите си, от друга, ще си изработите правилна тактика на поведение, с която да не позволявате да ви използват. Ще осъзнаете също така, че част от принципите, към които се придържате, вече не са приложими. Че е належащо да ги замените с нови, по-ефективни, отговарящи на актуалните изисквания на социума. Че начинът ви на живот като цяло се нуждае от промяна и действията, които предприемете сега, ще се отразят на битието ви за един сравнително дълъг период от време. Освободете се от страховете си и мислете за бъдещето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари