IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво да очаквате?

23 май 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 23 - 29 май

Снимка: Pavel Danilyuk, Pexels

Снимка: Pavel Danilyuk, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 23 - 29 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

Овен

Водещо събитие е навлизането на Марс във вашия знак, където той е управител и влиянието му е изключително силно. Предстоят промени, които ще се отразят положително на настроението и самочувствието ви. Възползвайте се от ситуацията максимално. Ще можете да напреднете с изостаналите занимания или да заемете предишна позиция при много по-изгодни условия. Отстоявайте интересите си.

Телец

Водещите събития са две. Навлизането на ретроградния Меркурий във вашия знак, както и на Венера, където тя е в позицията на управител и влиянието й е изключително силно. Обстановката ще е спокойна и ще можете да разгърнете потенциала си без затруднения. Ще се почувствате много по-сигурни, по-уверени, по-пълноценни, по-доволни от себе си. Някои събития ще ви подтикнат към преоценка на ценностите. Ще се справите с уреждането на важен материален въпрос. Не е изключено да намерите допълнителен източник на доход. От вас зависи да създадете баланс между социалния и личния си живот както и да възстановите отношения, прекъснати преди време по незначителен повод.

Близнаци

От особена важност ще е изпълнението на професионалните задължения, които ще навлязат в нова фаза на много по-високо ниво. Изключителен успех ще постигнете със заниманията, изискващи творчески подход и нестандартни методи на работа. Проявете последователност и предпазливост и ще напреднете с печелившите си проекти, което пък ще ви осигури така желаната материална обезпеченост. Ще се справите с повече от един имуществен или финансов проблем буквално „от движение“ без да сте си го поставяли за цел.

Лъв

Следвайте интуицията и контролирайте емоциите. Дори нещо да не се получи според очакванията ви, постарайте се да не драматизирате. Успеете ли да запазите доброто си настроение, не само ще „заразите“ околните с него, но и ще повишите популярността си, а от там ще стабилизирате и позициите. Не се лишавайте от контакти, но и не прекалявайте с жестовете на доброта и благотворителност. Изобщо, старайте се да не стигате до крайности и ще подобрите както отношенията, така и материалния си статус. В случай на необходимост, разчитайте на подкрепа предимно от старите си познати.

Дева

Видимите успехи ще са свързани с лични и служебни пътувания, рекламна и посредническа дейност. Точно те ще са източник и на допълнителни приходи, с които бихте могли да решите сложен финансов проблем. Подходящо е да се върнете към старите, спрени, отложени или „циклещи на едно място“ занимания, предполагащи умствено напрежение и интелектуален подход. Ще успеете да ги довършите или поне да се доближите осезателно до очакваните резултати. Ако към момента не сте си поставили за цел да отделяте време за активни физически занимания, значи е крайно време да го направите.

Везни

Принципното ви отношение при решаване на спорни въпроси ще ви помогне да се приближите максимално към поставените цели. Проявете инициатива и последователност при уреждане на проблеми, засягащи имуществото и финансите ви. Ще успеете да възстановите прекъснати преди време делови отношения, да уговорите дългосрочни сделки и да преразгледате текущите, подобрявайки условията по изпълнението им.

Скорпион

Подсъзнателно ще преосмислите някои неприятни преживявания от миналото. Осъзнавайки причините им, както и факта, че съвсем не са толкова фатални, колкото са ви изглеждали, ще „стъпите здраво“ на краката си и създадете стабилен фундамент за реализацията на следващите си начинания. С каквото и да се заемете, търсете най-новата информация от надеждни източници и сравнявайте старателно получените данни. Поддържайте интензивно контактите с хората, с които сте на еднакво интелектуално ниво, вибрация и предпочитания. Техният ентусиазъм и енергия ще повишат мотивацията ви.

Стрелец

Със сигурност няма да можете да се оплачете от скука, но за сметка на това свободното време доста често ще се оказва дефицитна величина. И, тъй като в природата всичко е балансирано, то фактът че сте заети ще бъде необходимото и достатъчно условие за напредък, укрепване на позициите и постигане на успехи. От личен опит ще разберете какво означава да „намерите себе си“, да попаднете в подходяща среда и да формулирате целите си по най-точния и разбираем начин. Ще преодолеете всички затруднения и ще неутрализирате всички конфликти, залагайки на правилата и на собствените си умения. Поддържайте актуалните си контакти, не мислете за миналото и ще подобрите както социалния, така и финансовия си статус.

Козирог

Постъпките на околните ще ви мотивират да разгърнете максимално потенциала си и да докажете на какво сте способни. Логично е да се предположи, че някои обстоятелства, засягащи ежедневието ви ще се променят. Ще можете да повишите познанията, да усъвършенствате уменията си, както и да отделите време за духовни практики и предпочитания, за удовлетворяване на културните си необходимости. Ще стабилизирате авторитета, професионалните позиции и социалния си статус. В повечето случаи ще сте в благоприятната позиция да контролирате или поне да влияете върху процесите.

Водолей

Работата или грижите ви в част от ситуациите ще са свързани с чужди интереси. Не прекалявайте с разходите и не купувайте луксозни предмети само заради идеята, че трябва да ги имате. Ако изчакате и не се поддавате на импулсните си пориви ще получите всичко, към което се стремите на много по-ниска цена, но не веднага. Важно условие за напредък е правилното разпределение на задачите по важност. Изграждайте отношенията си искрено, а не „сваляйки звезди от небето“ на личностите, с които се опитвате да се сближите. Поддържайте деловите връзки на принципа на равнопоставеност.

Риби

Много е вероятно да ви се яви идеалната възможност да реализирате пътуване на далечна дестинация, от което до момента по някакви причини се е налагало да се откажете. Да се запознаете с бита и културата на екзотични етноси и народи. Контактът с тях ще се отрази на мирогледа и начина ви на живот. От друга страна вие ще ги впечатлите със знанията и опита си, ще изградите стабилни и дълготрайни връзки от всякакво естество. Благодарение на новите си познати ще успеете да разширите кръгозора и да подобрите професионалния си статус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
За пореден път пропускате да пишете или по-точно да копирате и сложите хороскопа за зодия Рак... Не разбирам защо е това... Преди печат, не се ли проверява всичко... Много съм разочарована... В друга статия на actualno пък не знаят разликата между левичар и левак... Назначете си по-интелигентни хора или поне такива, които могат да работят с тълковен речник.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 1 година )
А за зодия Рак, няма ли какво да кажете?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар