IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 май

26 май 2022 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Да сте сигурни в себе си е едно, а да стигате до прояви на егоцентризъм – съвсем друго. Подхождайте с доза съмнение, когато решите, че трябва да отстоявате „Аз“-а си. Ще се предпазите от сериозни грешки.

Телец

Отделете част от времето, с което разполагате за близките си. Не подхващайте разговори, целящи изясняване на отношенията или коментиране на стари грешки. Просто им покажете с действията си, че държите на тях.

Близнаци

Събитията ще са изненадващи и предразполагащи към глобални философски мисли. На всичкото отгоре ще сте и доста разсеяни. Ограничете контактите и не се заемайте със сложни дейности.

Рак

Движете се към целите си по преките пътища и използвайте познати методи на работа. Експериментите, колкото и привлекателни да ви изглеждат, няма да дадат очакваните резултати.

Лъв

Мисълта ви е бърза и в желанието си да сте услужливи и полезни, може да прекалите със съветите. Не отказвайте на молба за помощ, но и не натрапвайте мнението си.

Дева

На каквито и затруднения да се натъкнете днес, опитайте се да оцените обективно причините, които са ги предизвикали. Ако сте достатъчно искрени, ще установите, че в дъното на всичко сте самите вие. Ще оправите бъркотията лесно, ако реагирате с чувство за хумор.

Везни

Намалете темпото и не си поставяйте твърде амбициозни цели. Колкото и да се стараете, обстоятелствата няма да са подходящи за изпълнение на трудни задачи, така че насочете енергията си към обичайните.

Скорпион

Не прекалявайте с претенциите, забележките и дори с шегите. Не залагайте на търпението на околните. Колкото и да са сдържани, ясно ще ви покажат недоволството си, когато преминете границата.

Стрелец

На работното място обстановката ще е напрегната. Ще се наложи да се концентрирате и да разпределите усилията си в няколко направления. Разчитайте на опита си, а ако ви е нужна допълнителна информация, търсете я самостоятелно.

Козирог

Неприятните преживявания ще са свързани основно с хората от обичайното ви обкръжение. Или непрекъснато ще ви търсят за помощ, или ще ви ангажират с личните си тревоги, или (още по-зле) ще ви губят времето с незначителни разговори. Опитайте да се дистанцирали преди да са започнали, ако искате все пак да свършите някаква полезна работа.

Водолей

Ще попаднете на важна и особено нужна информация, която умишлено е била скривана от вас дълго време. Не съобщавайте, че е сте я открили. Изчакайте, наблюдавайте, ще установите кой старателно се опитва да плете интриги зад гърба ви.

Риби

Неочаквано добри резултати ще получите от дейности, изискващи концентрация и сръчност. Игнорирайте част от обичайните задължения за сметка на творчески занимания или пък на предпочитани интерактивни игри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари