IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разберете кои са най-хитрите зодиакални знаци

18 юни 2022 19 30

Те са пресметливи и равнодушни

Istock

Istock

Представителите на някои астрологични знаци могат да бъдат доста наивни и да вярват на почти всичко, което им се казва. От друга страна, други личности от зодиака не се оставят да бъдат заблудени толкова лесно. Тези личности просто имат усет към манипулациите. Те се доверяват на силната си интуиция и показват на хората, че никой не може да ги измами толкова лесно.

Разберете кои три знака са най-хитри в сравнение с останалите.

Скорпион

Скорпионите поставят за своя мисия да стигнат до дъното на нещата. В допълнение към това те имат силно развита интуиция, която им помага бързо да забележат, когато дадена история изглежда непълна. И правят всичко, за да разберат какво им се готви. Те притежават интелигентност над средната, добри манипулатори са и обикновено постигат целите си. Когато искат на всяка цена да получат нещо, те стават хитри и безскрупулни.

Близнаци

В известен смисъл Близнаците са майстори в изкуството на общуването. Те знаят точно как да задават правилните въпроси, за да получат желаните отговори. Освен това Близнаците са особено добри в криенето на истината. Уж изглеждат приказливи и отворени, но мислите и намеренията им остават пълна мистерия за другите. Те често използват своя чар за собствена угода и като цяло са доста пресметливи.

Дева

Представителите на тази зодия имат с какво да се гордеят. Те са много методични, спокойни и отлични в работата, която изисква организация. Те избягват необмислените действия. Освен това знаят точно как да се обърнат към някого, за да получат това, от което се нуждаят. Те буквално могат да завъртят всеки на малкия си пръст във всеки един момент, без другият да се усети. Девите са мили и любезни, не влизат в конфликти, но стават абсолютно безразлични към другите, когато искат да получат нещо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари