IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как остаряват зодиакалните знаци?

14 юни 2022 17 30

Овенът цял живот е пълен с енергия, а Лъвът става по-миролюбив!

Istock

Istock

Всеки от нас остарява по различен начин. Това се влияе от нашия темперамент, от чертите на характера, от силните и слабите ни страни, и не на последно място от начина ни на живот. Но има някои общи тенденции, които определят едно и също поведение на различните зодиакални знаци и поради този факт, хора от една зодия много често остаряват по сходен начин.

А ето и как остаряват 12-те зодиакални знаци:

Овен

Овните игнорират възрастта си и живеят за момента. За тях възрастта е само число! Те са весели и млади до края на живота си. На 60 години те носят кожено яке и дънки, имат модерна прическа и съвременен начин на мислене. Освен това те демонстрират толкова много енергия, за която много 20-годишни могат само да мечтаят.

Телец

Телците са големи чревоугодници, така че те много често напълняват с възрастта и напредването на годините. Те не са много спортни натури и рядко са твърде активни физически, но пък психически са много издръжливи и няма житейска буря, която може да ги срине. Затова често те живеят по-дълго.

Близнаци

Близнаците си поставят високи цели в ранна възраст и постепенно ги постигат. Дори в по-късните си години те продължават да работят, да напредват и да се развиват. Подобно на хората от зодия Овен и те са много активни и имат модерен начин на мислене.

Рак

Хората от зодия Рак се разделят на два типа: тези, които никога не остаряват и онези, които в напреднала възраст приличат на Майка Тереза. Раците са грижовни и отдадени на близките си и обикновено се превръщат в най-прекрасните баби и дядовци за своите внуци.

Лъв

Лъвовете стават все по-спокойни и снизходителни с напредването на възрастта. Опитът много променя хората от този знак. В началото на живота си те са по-конфликтни, но с годините стават по-миролюбиви и мъдри. Това е, защото тайничко искат да бъдат авторитет и модел за подражание на по-младите.

Дева

С напредването на възрастта Девите започват да приемат по-негативно света около себе си. Те стават доста по-критични към всичко, което се случва около тях, Иначе те се опитват да поддържат добра форма и се грижат за здравето си. В напреднала възраст те са строги, умни и добре поддържани дами и господа.

Везни

Везните остаряват като хубавото вино – стават все по-желани и ценени с възрастта. Те никога не спират да се грижат за външния си вид и като цяло си представят, че изглеждат по-млади, отколкото са. Обикновено и се държат като по-млади, а всичко, характерно за възрастните хора, им остава чуждо.

Скорпион

С напредването на годините Скорпионите стават все по-авторитетни и уважавани. На тях никога не им липсва самочувствие, тъй като гледат на себе си като на мъдри философи с богат житейски опит. Те никога не престават да си поставят нови цели в живота и да ги преследват. Те си остават упорити и натрапчиви до края на живота си.

Стрелец

Стрелците се опитват да не забелязват възрастта си и очакват комплименти за външния си вид цял живот. Те запазват своята привлекателност и сексапил до късен етап, защото са усмихнати и непринудени. Освен това те имат младежки, авантюристичен дух, който никога не ги напуска.

Козирог

Козирогът се ражда като „малък старец“ – той е мъдър, сериозен, отговорен и спокоен още от детството си. Но с напредването на възрастта си той става все по-весел и безгрижен. 50-годишният Козирог много често има по-младежко излъчване и е по-склонен към поемането на рискове в сравнение с 20-годишното си „аз“.

Водолей

Водолеят става необичайно сериозен с напредването на годините. В младостта си той е забавен и ексцентричен, освен това е непредсказуем и оригинален. С възрастта обаче той започва да се превръща в „старец разбойник“, който не се интересува от чуждото мнение и не приема съветите и грижите на по-младите.

Риби

Рибите като че ли се страхуват най-много от напредването на възрастта и най-вече от старостта. Те постоянно теглят чертата, за да видят какво са постигнали в живота си и да обобщят резултатите. Поради този прекомерен вътрешен стрес, те понякога остаряват преждевременно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари