IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

20 юни 2022 17 30

Астрологична прогноза за периода 20 – 26 юни

Снимка: Laurencia Soesanto, Unsplash

Снимка: Laurencia Soesanto, Unsplash

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 20 – 26 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на въпроса какво да очаквате в следващите дни.

Овен

Съществените преживявания ще засягат предимно взаимоотношенията и полезното сътрудничество. Социалната ви активност и положени към момента усилия ще дадат резултат, ще получите каквото искате и ще можете да промените някои елементи от бита си. Ако успеете да разпределите ресурсите си оптимално и да изразходвате силите си равномерно, в края на седмицата ще има от какво да сте доволни.

Телец

Ангажиментите ще са много, но и постиженията няма да са за пренебрегване. Ще се справите с поредица спорни въпроси, ще преодолеете съществуващите конфликти и ще успеете да канализирате събитията в предпочитаната от вас посока. Проявете инициатива при уреждане на делови въпроси и ще си осигурите сътрудничество. В края на седмицата романтичните преживявания ще са с приоритет, семейните противоречия ще отстъпят на заден план.

Близнаци

Водещо събитие е навлизането на Венера във вашия знак. Предстои период на интензивни контакти, кратки, но изключително полезни пътувания, творческа и интелектуална изява. Ако сте в процес на търсене на нова работа, най-вероятно ще попаднете на подходящи предложения. Успешно ще се справите с всички комерсиални въпроси и такива, свързани с уреждане на документи в държавната администрация.

Рак

Водещо събитие е навлизането на Слънцето във вашия знак. Промените са неизбежни и ще засегнат предимно приоритетите. Онова, което е било важно до момента на лятното Слънцестоене ще мине на заден план и ще отстъпи място на други ценности. По пътя на преговорите ще решите съществуващите финансови спорове и противоречия от професионален характер, като при това ще ги скрепите с официални документи. Ще можете да разгърнете творческите си виждания и да популяризирате идеи, които към момента не сте споделяли.

Лъв

Не се отказвайте от намеренията си. На каквито и пречки да попаднете, бъдете сигурни, че сте в състояние да ги преодолеете. Първоначално може да ви е трудно да систематизирате мислите си, да прецените кое е главното и кое второстепенното, но събитията ще се развиват във ваш интерес. Ще получите окончателен резултат от проект, върху който работите отдавна и сте вложили сериозни усилия. Дейности, които към момента са в „мъртва точка“ ще започнат стабилно да напредват. Неприятностите, засягащи бизнеса, служебното ви положение и личните отношения постепенно ще се стопят като пролетна мъгла.

Дева

Почти непрекъснато ще изпитвате недостиг на време. За сметка на това, ще разполагате с подходящи условия за уреждане на имуществени дела, въпроси от личен характер, семейни противоречия. Придържайте се към правилата и анализирайте детайлите, без да надценявате значението им. Не е изключено да ви натоварят с допълнителни отговорности, но усилията ви ще бъдат забелязани и високо оценени. Ако изпълнявате задълженията си последователно, спокойно и с умерено темпо със сигурност ще реализирате видим напредък.

Везни

Първоначално преценете обстановката, обстоятелствата при които се намирате и съобразете намеренията си с тях. Ще сте по-ефективни, ако работите самостоятелно и разчитате на информация, която сте си набавили без чужда помощ. Не огласявайте идеите си, не споделяйте творческите си замисли, въздържайте се от участие в обществени начинания. Не привличайте вниманието и не прекалявайте с инициативата. Вместо одобрение ще получите по-скоро забележки, критики, дори обвинения. И то не, защото сте направили нещо лошо, а поради обикновената човешка завист, която околните изпитват, когато някой друг жъне успехи.

Скорпион

Финансовите и материални проблеми, с които се налага да се справите ще ви се отразят стимулиращо. Ще ви подтикнат към активиране на мисловната дейност и въображението, което пък е предпоставка за преминаване към нов, по-пълноценен етап на развитие. На моменти ще бъдете изправени пред труден избор, засягащ професионалното и кариерното ви развитие. Правилната тактика в такива случаи е от двете злини да изберете по-малката. Имайте предвид, че ако нещо не ви харесва, от вас зависи да го промените, а и моментът е подходящ. Ако се налага да потърсите помощ, не се безпокойте да го направите. Ще получите каквото ви е необходимо от точните хора в точния момент.

Стрелец

Напредъкът ви ще е видим, ще разполагате с достатъчно удобни случаи за изява, стабилизиране на позициите и повишаване на авторитета. Както интересите ви, така и сферата на влияние ще се разширят. Ще усвоите нови методи на работа, нови знания и в процеса на прилагането им ще придобиете нов опит. Ще привлечете към себе си и нови хора, но си имайте едно наум, че ще има и такива, чиято цел ще е да ви навредят. В този смисъл не се поддавайте на провокации.

Козирог

Периодът ще е динамичен. Делови срещи, кратки и по-дълги (или по-продължителни) пътувания, дейности свързани с реклама, организация на събития са основните, в които ще можете да покажете уменията си. Новите контакти ще са малко на брой, но впечатляващи. Опитът, споделен от тях ще ви помогне да се измъкнете от поредица заплетени ситуации. От друга страна, вашето присъствие и постижения ще вдъхновят хората, с които общувате, ще ги мотивират да разгърнат талантите и уменията си, да приемат предизвикателствата като естествен път за развитие.

Водолей

Условията ще са благоприятни за поставяне основата на бъдещите ви проекти, стига да подходите към тях отговорно и с въображение. Съобразявайте се със съществуващите забрани, дори и да не ви харесват. Не разпилявайте енергията си в различни направления, ако искате да довършите започнатото по най-добрия начин. Подхождайте към задачите си прагматично, разпределяйте ресурсите икономично, създавайте си ясен график на работа, следвайте го и със сигурност ще подобрите материалния си статус. Особено успешно ще е участието ви в екипни дейности. Ще изясните някои недоразумения със съседите и роднините.

Риби

Събитията ще са динамични, интригуващи и ще ви принудят да разгърнете организаторските си способности, без дори да подозирате, че имате такива. Изненадващо предложение за участие в учредяване на фонд, обществена или благотворителна инициатива, в сътрудничество със задгранични партньори, потенциални инвеститори и високопоставени личности ще ви предостави удобен вариант за изява. Ще промените нагласите и отношението си към обичайните неща. Онова, което преди време е предизвиквало раздразнение или вълнение ще се окаже незначително в сравнение с текущите ви отговорности. Без особени усилия ще стабилизирате финансите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари