IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за юни – на кои зодии ще им върви?

3 юни 2022 17 30

Вижте какво споделят астролозите

IStockphoto

IStockphoto

Ето че юни вече е при нас! И с него се вижда краят на ретроградния Меркурий. След като ви представихме месечния хороскоп за всяка зодия, нека се фокусираме върху най-големите късметлии. Те ще са от първите, които ще излязат от бурните транзити, в които попаднаха мнозина.

Отрицателният ход на планетата приключва на 3 юни. И се надяваме, че с него ще забравим за всички недоразумения и проблеми по пътя към нашите цели. Също така, всички задачи, оставени на трупчета, ще започнат да се движат.

Хороскоп за юни – какво да очаквате?

Въпросната космическа енергия ще работи за представителите на знаците Телец, Рак и Близнаци. Те ще получат силна положителна енергия, която ще ги вдъхнови за нови начинания.

Меркурий става директен. Това означава, че хороскопът на въпросните зодии ще е изключително хубав. Те ще имат по-голяма свобода да споделят своите чувства, мисли и емоции с околните. Това важи с пълна сила за Близнаците, които понякога са потайни и казват едно, а вършат друго.

Планетата неслучайно ръководи Близнаците и Телците. Те ще имат късмет благодарение на още един забележителен транзит. Той се очаква на 11 юни. Тогава Венера – планетата на ценностите и Уран – на иновациите, ще се срещнат. Именно те ще ни насърчат да действаме и разбием досегашните модели, които трябва да спазваме.

Бунтът на някои ще се изразява в това как хората се държат с него или пък в начина, по който се облича. А от 21 юни, когато започва сезонът на Рака, свободолюбивостта ще бъде на преден план.

Хороскоп за юни – хората от кои зодии ще имат късмет?

Телец

Телец, зодии

Pixabay

Когато Меркурий вече не е ретрограден, Телците ще станат по-смели и ще повишат самочувствието си. Очаква се да си изяснят какво искат и да говорят по теми, които досега са избягвали.

До 22 юни Венера (техният планетарен владетел) ще даде на Телците допълнителен тласък. И те трябва да се възползват от тази сила по възможно най-добрия начин. И до 11 юни, преди Уран да се срещне с нея, могат да променят доста.

На 19 юни Венера ще се свърже с поетичния Нептун. Това ще насърчи креативността на Телците и те ще потърсят съмишленици. След това, на 21 юни, Венера образува тригон към трансформиращия Плутон, карайки ги да пътуват и изследват непознати места.

Рак

Рак Pixabay

Pixabay

От трите зодиакални знака, може би Раците ще са най-изненадани, че ще им върви. На 21 юни е лятното слънцестоене, но и началото на техния сезон. И въпреки това, по-рано също ще имат много положителни емоции.

Когато новолунието на Рака пристигне на 28 юни, родените под знака ще поискат да започнат начисто. И е добре да си подредят приоритетите и да правят малки стъпки, ако искат да постигнат резултат.

Иначе, що се отнася до нови планове, по-добре е Раците да ги плануват след 20 юни. Тогава навлизат в техния щастлив период, където няма да имат спънки.

Близнаци

Близнаци Pixabay

Pixabay

Ръководени от Меркурий, Те ще имат много шансове за успехи през месец юни. Още на 3 юни планетата става директна, давайки им енергия и позитивизъм.

Плутон ще направи поддържащ тригон на 10 юни. Това ще помогне на Близнаците да намерят решение на сложен въпрос, който ги тревожи. Три дни по-късно планетата навлиза във въпросния знак. И предлага изобилие от възможности.

Близнаците трябва да действат и да бъдат по-сериозни. Ако се възползват от въпросния късмет, ще се развиват в професионален и личен план.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари