IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

При кои зодии можете да откриете истинско приятелство?

29 май 2022 19 30

Вижте с кои знаци сте съвместими

Снимка: Istock

Всеки от нас мечтае да намери приятел, на когото да се обади посред нощ и да излее душата си, да повери тайни и да получи добър съвет.

Защо бързо намираме общ език с някои хора, а с други няма нито една допирна точка? Вижте какво смятат астролозите и кои зодиакални знаци са подходящи за най-близки приятели?

Овен

С такъв приятел можете да отидете и да се биете. Овенът винаги е готов да даде мъдър съвет. Най-важното - не посягайте на правото му да бъде първи във всичко - в противен случай конкуренцията може да разруши вашето приятелство. Овните са по-интересни в компанията на същите амбициозни личности. Той винаги ще се застъпи за Лъв, ако някой нарани гордостта му, с радост ще отиде до края на света със Стрелец и винаги ще намери за какво да говори с Овен.

Телец

Телците не се отварят към първия дошъл. Този знак подхожда към избора на приятел с цялата предпазливост и ще провери потенциалния кандидат по-добре от детектора на лъжата. Те са най-близки със земните знаци - Телец, Козирог и Дева.

Девата ще се радва да прави компания на Телеца, особено когато става въпрос за ресторант и хубава храна. Козирозите са по-аскетични в това отношение и нямат претенции към местата на събиране. Те ценят Телеца заради неговата стабилност и лоялност.

Близнаци

Близнаците могат да намерят общ език с всеки знак от зодиака, но въздушното пространство е по-удобно за тях. Представителите на този знак са не само талантливи разказвачи, но и внимателни слушатели. Те могат да поглъщат информация от общителните Везни дълго време, да се съгласят на всяко безразсъдно приключение с Водолей и, разбира се, винаги ще бъдат на една и съща вълна с Близнаци.

Рак

Раците се страхуват да не забият нож в гърба им, така че са много избирателни при срещите. Но ако Ракът е отворил сърцето си за вас, поздравления - вие сте намерили най-верния и надежден приятел. Можете да им се обадите посред нощ, дори само ако се чувствате самотни.

Представителите на този знак възприемат мъката на някой друг като своя собствена. Идеалният приятел за Рак е Риби, Рак и Скорпион.

Лъв

Лъвовете имат невероятно много приятели и няма да пропуснат възможността да разширят списъка си с контакти. Не е лесно обаче да бъдеш приятел с Лъв, защото винаги се опитват те да се изкачат на пиедестала. Единствените, които лесно понасят егото на Лъв са Овен, Лъв и Стрелец.

Дева

Ако Девата е избрала приятел за себе си, това е завинаги. Тя не свикнала да сменя другарите си като мокри кърпички, предпочитайки стабилността във всичко. Девите ценят надеждността и общите възгледи. Телец, Дева и Козирог ще бъдат на една вълна с такъв човек - поне материалните ценности са важни за всеки от тях.

Везни

Очарователните и общителни Везни могат да очароват и да разговарят с всеки. Те не обичат самотата и винаги се опитват да се обграждат с хора, когато е възможно. Общуването с Везни е като разглеждането на Wikipedia - те знаят всичко и не пропускат възможността да покажат своята ерудиция. Безкрайните разговори на Везни могат да издържат само въздушните знаци – Близнаци, Везни и Водолей.

Скорпион

Скорпионите сканират хората по-добре от всяка рентгенова снимка и веднага определят дали са на прав път или не. Преди да започнат комуникация, ще претеглят всички „за“ и „против“ и ще решат колко интересно, а и изгодно за тях е да бъдат приятел с даден човек.

И не става дума за материално богатство. За Скорпионите обменът и връщането на енергия са важни. Тези сурови личности не прощават предателството и измамата, затова се опитват да се сприятеляват с мечатели като Рибите, емоционалните Раци и Скорпионите.

Стрелец

Приятелството за Стрелеца е като вълнуващо пътуване. Той е готов да се гмурне в проблема на приятел и да го реши с щракане на пръст. Представителите на този знак имат неизчерпаем оптимизъм, с който зареждат всички наоколо. И съответно за Стрелеца е по-лесно да общува със същите положителни хора. Отличен приятел за огнения знак са Овен, Лъв и Стрелец.

Козирог

За да влезете в приятелската зона на Козирога, трябва да преминете през строг фейсконтрол. Те са потайни по отношение на емоциите и няма да разберете веднага дали им харесвате. Често Козирозите се дистанцират от хората и пускат в личното си пространство само избраните – тези, в които са 100 процента сигурни. Идеалният приятел за Козирог е някой, който е изпитан от времето и действията. По-често представителите на този знак намират общ език с Телец, Дева и Козирог.

Водолей

Водолеите са креативни личности. Те никога няма да ви поканят в популярно кафене, а по-скоро ще резервират куест или ще ви заведат на езда. Не всички знаци оценяват оригиналността и авантюризма на Водолея, но въздушните знаци ще харесат всичките му идеи - следователно, сред приятелите на Водолея, по правило са Близнаци, Везни и Водолей.

Риби

Рибите се движат от емоции. Те са сантиментални, възприемчиви и мечтатели. Трудно им е с Козирози, скъперници откъм емоции и понякога ветровитите Близнаци, но винаги ще намерят разбиране сред представителите на водните знаци. Ако Рибите попаднат под обстрел от хейтъри, те винаги могат да излеят душите си на един Скорпион. Той не само ще ги изслуша, но ще вземе мерки и да отмъсти на недоброжелателите. При Раци и Риби също винаги ще намерят подкрепа.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

anonimen ( преди 1 година )
anonimen ( преди 1 година )
na men ne sami nujni detektori sam gi znam morfinire i tehnite zastitnici takac ne probvaite sas vsekvi idostini razbrano i ne me zaplasvate non stop sas hitenkite vi nema koi da se plasi
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар